Producten | PureLou

Eco-productlijnen

K O M  L A N G S  &  E R V A A R  O N Z E 

MARLIE COSMETIQUE BIO dankt zijn naam aan de twee oprichters. Marion, al meer dan 20 jaar professioneel kapster en Julie, productontwikkelaar. Samen hebben ze altijd het streven gehad een merk te ontwikkelen waar ze zich beide in terug konden vinden. Beide zelf moeders, zich zorgen makend over milieu ontwikkelingen voor de toekomst, gedreven om een betere toekomst achter te laten middels het ontwikkelen van natuurlijke producten en biologische verzorging voor de haren. Hieruit is Marlie ontstaan, een van de eerste merken die volledig ecocert is voor de verzorging van de haren. De afgelopen twee jaar hebben de twee zich ingezet voor het creëren van een lijn van producten op basis van een tiental locale grondstoffen zoals planten, oliën en meer. Het betreft hoogwaardige producten die allen Cosmebio en EcoCert gecertificeerd zijn.

TABITHA JAMES KRAAN

TABITHA JAMES KRAAN HIGH PERFORMANCE HAIR ORGANICS is ontstaan na drie jaar intensieve samenwerking met een team van experts. Vanuit haar eigen visie als kapster heeft Tabitha een mix gezocht die de haar gezond maakt en houdt op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het resultaat? Een serie van de puurste, schoonste biologische haarproducten, die in volledige harmonie met het haar en de hoofdhuid werken en het haar terugbrengen naar haar natuurlijke schoonheid. Tabitha James Kraan producten zijn, door hun zeer hoge gehalte aan biologische ingrediënten, een absolute revolutie op de haarverzorgingsmarkt. Tabitha J. Kraan producten zijn 100% natuurlijk, Vegan, 70 tot 100% gecertificeerd biologisch en dierproefvrij.

RODOLPHE & CO heeft een geweldige productlijn die zich richt op pure en natuurlijke verzorging van het haar. De producten zijn ontworpen door Rodolphe Diotel: een  kapper en kleurenspecialist met een team van geïnspireerde en gepassioneerde professionals. De producten van Rodolphe & Co worden uitsluitend in Frankrijk geproduceerd. Wereldwijd zijn er 300 zorgvuldig geselecteerde haarsalons die deze producten toepassen, waaronder Purelou. Loop een keer binnen en ervaar de variëteit en kwaliteit van deze productlijn!

MARC INBANE is een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij bekende shows van grote modehuizen. Het merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen, wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen, waaronder ook in onze kapsalon. Loop een keer bij ons binnen en ontdek meer over deze indrukwekkende producten!

BOHO COSMETICS

BOHO COSMETICS haalt haar inspiratie uit de jaren '60, waarin de flowerpower-generatie pleitte voor het idee dat mensen meer één moesten gaan leven met de natuur. BoHo cosmetica is een van oorsprong Frans merk. De producten zijn gekenmerkt met kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid-blijheid. Sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen, samen met de duurzaamheid die altijd in gedachten wordt gehouden bij de ontwikkeling van de producten. Producten die respect uitstralen voor de mens en de natuur, kun je verkrijgen bij Purelou!

Please reload

unnamed.jpg
BainHydratantMarliebiojpg_5a38eb41e0a54.
Rodolphe & Co bij Pureou.nl
Rodolphe & Co bij Pureou.nl
Marc Inbane bij Purelou.nl
Marc Inbane bij Purelou.nl

O N Z E  N O M I N A T I E S  &

Certificeringen

BIO COSMETIQUE
Opgericht in oktober 2011. Het keurmerk heeft als doel een gevestigde maatstaf te vestigen die zowel de technische als etische standaarden volgens een volledige betrouwbare toetsing willen garanderen aan consumenten.
Het keurmerk garandeert dat cosmetische en haarverzorgingsproducten daadwerkelijk ecologisch verantwoord, organisch en volledig bestaat uit natuurlijke ingredienten die gebruikt en verwerkt zijn op een zo mens en milieuwvriendelijke mogelijke manier.
Meer info: www.cosmebio.fr
ECOCERT
ECOCERT is de eerste certificering die een standaard heeft gesteld voor natuurlijke en organische cosmetica en haarverzorging. Hierbij is sterk gelet op de volledige keten. Van ontwikkeling, productie, distributie tot aan de eindgebruiker.
Meer info: www.ecocert.fr
1% FOR THE PLANET
Opgericht in 2002 in Amerika door Yvon Chouinard en Craig Mathews. 1% for the planet platform is voor ondernemers die hun bedrijven inzetten voor een betere en schonere milieu door 1% van hun jaarlijkse omzet direct terug te stoppen in organisaties die het milieu beschermen en of verbeteren.
!% fort he planet heeft op dit moment bijna 1500 leden in 48 landen. De afgelopen 10 jaar is er bij elkaar al ruim $ 100.000.000 aan bijdrage geleverd!!
Meer info: www.onepercentfortheplanet.org
Show More

K O M  L A N G S  V O O R  E E N  K N I P B E U R T !

Contact

A D R E S 

Schouwburgring 150

5038 TM  Tilburg

tegenover EkoPlaza

C O N T A C T 

info@purelou.nl

013-7850442

A N N U L E R E N

Alleen per telefoon mogelijk:

013-7850442

S O C I A L  M E D I A

P A R K E E R G E L E G E N H E I D

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

  • Purelou.nl Facebook
  • Purelou.nl Instagram

O P E N I N G S T I J D E N

Di & Do: 09:00 - 17:00 uur

​​Wo & Vrij: 09:00 - 18:00 uur

Za: 10:00 - 17:00 uur

Zo & Ma: gesloten

© 2018 - Website gemaakt door Stndout.nl