Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

PureLou Academy

De PureLou Academy. Tijdens een 2-jarige private MBO-3 kappersopleiding bieden wij een praktijkgerichte en persoonlijke aanpak, waarbij jij als student centraal staat.

Naast de reguliere opleiding tot haarstylist die wij voor jou verzorgen*, besteden wij aandacht aan duurzaamheid in de kappersbranche. Zo leer je van ons hoe je als kapper je steentje kunt bijdragen aan een beter milieu. Ook wanneer je last hebt van kapperseczeem en/of een PPD-allergie en daardoor denkt dat je jouw droom om kapper te worden moet opgeven, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om zijn of haar passie voor het kappersvak uit te kunnen oefenen, zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid.

Naast de opleiding, bieden wij een gegarandeerde stageplaats aan en krijg jij als student de kans om in de praktijk te leren van onze topstylisten. Ook krijg je van ons een baangarantie bij het succesvol afronden van de opleiding*. Zo leg jij een stevige basis voor een duurzame en succesvolle toekomst in de kappersbranche!

Wat vragen we van jou?

Je bent leergierig en gemotiveerd om de kapper van de toekomst te worden!

Interesse?

Stuur een e-mail naar academy@purelou.nl met jouw motivatie en wie weet word jij onze nieuwe collega!

*vraag naar de voorwaarden

 

Joke Engel

Een zaak met passie voor krullen 👍🏻

16-11-2023

Linde Schuit

28-10-2023

Sabine Koch

21-10-2023

Jose vd Broek

Mijn krullen vallen natuurlijk en geen pluizend haar meer na bezoek aan Purelou. Het gebruik van hun producten is n enorme boost voor mijn haren. Ik wil niet anders meer! Personeel erg vriendelijk en deskundig. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed

11-10-2023

Annemarije de Jong

Ik ben heel erg tevreden over PureLou Tilburg. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Ik ben ook heel happy met de haarproducten die gebruikt en aangeraden worden. Ik ga nooit meer naar een andere kapper. Mijn haar is er zo erg op vooruit gegaan. Ik wil nooit meer anders.

08-10-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan