Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.purelou.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V.  & PureLou Den Bosch B.V. streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V.  & PureLou Den Bosch B.V. niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V.  & PureLou Den Bosch B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V.  & PureLou Den Bosch B.V en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V. & PureLou Den Bosch B.V. garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mail verkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met PureLou te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V.  & PureLou Den Bosch B.V. heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V.  & PureLou Den Bosch B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V. & PureLou Den Bosch B.V. zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopiëerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat PureLou Tilburg B.V., PureLou Breda B.V.  & PureLou Den Bosch B.V. daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan