Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Welkom bij
PureLou Den Bosch

Ons team van specialisten staat te popelen om met jouw (curly) haar aan de slag te mogen gaan in dit historische pand in de Bossche binnenstad.

Contact
Parkeren
  • Parkeergarage Wolvenhoek
  • Wolvenhoek 12, Den Bosch
Time
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 18:00
  • Woensdag 09:00 – 18:00
  • Donderdag 09:00 – 18:00
  • Vrijdag 09:00 – 18:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten
Krullespulle.nl

High-end eco gecertificeerde en 100% eerlijke producten toegankelijk voor iedereen

naar de Webshop

Het team van PureLou Den Bosch

Master- Eigenaar

Milou

Meet Milou. Eigenaresse van PureLou, KrulleSpulle en Greenhair Distribution en salonmanager van Breda. 1 november 2016 ben ik gestart in de Nieuwlandstraat in Tilburg en nu 6 jaar later hebben wij 3 vestigingen. Als echte workaholic ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ik hoop dan ook snel dat ons eigen merk op gang komt en hiermee hoop ik de hele wereld te kunnen veroveren. In mijn vrije tijd ga ik het allerliefste culinair eten🍽 met mijn gezinnetje, een heerlijke bosrit maken met mijn paard 🐴 of geniet ik van een heerlijke volle wijn🍷. Fun fact : Ik heb Indisch bloed, krullen van mijn vader, en mijn zoontje Fabian heeft rood haar met krullen van mij geërfd.

Haarstyliste - Salon- en rayon manager

Nelie

Meet Nelie, salonmanager van Den Bosch. Sinds één jaar woont zij ook in Den Bosch🏡. Ze is gek op verbinding met de mens en dol op de natuur🌿. Ze gaat graag uit haar comfort zone en is altijd op zoek naar manieren om te groeien 📈en zichzelf te ontwikkelen. Je mag haar altijd wakker maken voor een goed feest🎉 of een mooie reis🌍✈️. Met ingang van 1 januari 2024 is ze tevens rayon manager en kun je haar vinden in alle 3 de salons.

Haarstyliste - Assistent salon manager

Lieke

Meet Lieke, Sinds 10 november 2019 werk ik bij PureLou. Als allereerste stagiaire bij PureLou. Wat ik het allerfijnste aan PureLou vind is de fijne werksfeer, de mooie krullen kunnen maken, de gezellige teamsfeer en de ecofriendly producten🌿. In mijn vrije tijd hou ik graag van tijd door brengen met mijn hondje 🐶 daarnaast hou ik van winkelen🛍 en wat leuks doen met vrienden.

Haarstyliste

Naomi

Meet Naomi, Vanaf 1 augustus 2021 werkzaam in Den Bosch. Wat Naomi aanspreekt bij PureLou is de rust, krullen, het thuisgevoel en ecofriendly 🌿werken. In haar vrije tijd is ze graag bezig met muziek of iets met vrienden. Daarnaast is Naomi op zoek naar de beste balans in haar leven. En mag je haar altijd wakker maken voor lekker eten 💤🍴

Salon assistent

Eva

Dit is Eva, werkzaam bij onze salon Den Bosch. Het is een rustige meid maar tijdens het knippen komt ze los want dan gaat ze graag het gesprek met je aan. Wat Eva zo leuk vindt aan PureLou is dat we op een ecologische manier te werk gaan. Buiten werktijd spreekt Eva graag af met vriendinnen, en waar je haar echt voor mag wakker maken is lekker eten en een vakantie!

Salon assistent

Femke

Dit is Femke, ze doet een studie tot haarstyliste en is daarnaast drie dagen te vinden in Den Bosch. Ze heeft het erg naar haar zin in de salon. Ze vindt het bijzonder om op een natuurlijke en ecologische manier te mogen werken. In het weekend spreekt Femke graag af met vrienden om leuke dingen te ondernemen. Daarnaast is doet ze ook modellen werk, maar ben eens eerlijk? Dat was gelijk al te zien!

Onze eco-merken
Onze eco-merken

Terug naar de roots - de hoofdstad van Brabant

Milou is van oorsprong een echte Bossche. Tevens heeft zij haar eerste 10 jaar van haar kappers carrière daar opgebouwd. Een tweede salon in het hartje van Den Bosch was een vanzelfsprekende keuze.

Dat wij één van de oudste / mooiste panden van Den Bosch genaamd “de meermin” mochten gaan betrekken was een cadeautje.

Leuk weetje:
Milou heeft haar trouwjurk gekocht bij de bruidsmode zaak die voorheen in dit historische pand zat.

 

 

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan