Welkom bij
PureLou Den Bosch

Ons team van specialisten staat te popelen om met jouw (curly) haar aan de slag te mogen gaan in dit historische pand in de Bossche binnenstad.

Contact
Parkeren
  • Parkeergarage Wolvenhoek
  • Wolvenhoek 12, Den Bosch
Time
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 18:00
  • Woensdag 09:00 – 18:00
  • Donderdag 09:00 – 18:00
  • Vrijdag 09:00 – 18:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten
Krullespulle.nl

High-end eco gecertificeerde en 100% eerlijke producten toegankelijk voor iedereen

naar de Webshop

Het team van PureLou Den Bosch

Master- Eigenaar

Milou

Meet Milou. Eigenaresse van PureLou, KrulleSpulle en Greenhair Distribution en salonmanager van Breda. 1 november 2016 ben ik gestart in de Nieuwlandstraat in Tilburg en nu 6 jaar later hebben wij 3 vestigingen. Als echte workaholic ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ik hoop dan ook snel dat ons eigen merk op gang komt en hiermee hoop ik de hele wereld te kunnen veroveren. In mijn vrije tijd ga ik het allerliefste culinair eten🍽 met mijn gezinnetje, een heerlijke bosrit maken met mijn paard 🐴 of geniet ik van een heerlijke volle wijn🍷. Fun fact : Ik heb Indisch bloed, krullen van mijn vader, en mijn zoontje Fabian heeft rood haar met krullen van mij geërfd.

Haarstyliste - Salon manager

Nelie

Meet Nelie, In Den Bosch is zij onze salonmanager. Sinds één jaar woont zij ook in Den Bosch🏡. Ze is gek op verbinding met de mens en dol op de natuur🌿. Ze gaat graag uit haar comfort zone en is altijd op zoek naar manieren om te groeien 📈en zichzelf te ontwikkelen. Je mag haar altijd wakker maken voor een goed feest🎉 of een mooie reis🌍✈️

Haarstyliste

Suze

Meet Suze. Als een echte Tilburgse en kapper was het niet moeilijk om een werkplek te zoeken. Nog steeds woont Suze in het gezellige Tilburg met een heerlijk balkon. Suze is niet meer weg te krijgen uit Tilburg! Suze kan je vinden in onze salon in Den Bosch en Breda. Het allerliefste gaat ze op stap met vriendinnen of een gezellige avond met een lekkere borrelplank en wijn🍷. Aanstaande schooljaar gaat zij met haar neus weer in de schoolboeken📚, met een aantal andere collega's gaat zij de opleiding tot salonmanager volgen.

Haarstyliste

Naomi

Meet Naomi, Vanaf 1 augustus 2021 werkzaam in Den Bosch. Wat Naomi aanspreekt bij PureLou is de rust, krullen, het thuisgevoel en ecofriendly 🌿werken. In haar vrije tijd is ze graag bezig met muziek of iets met vrienden. Daarnaast is Naomi op zoek naar de beste balans in haar leven. En mag je haar altijd wakker maken voor lekker eten 💤🍴

Haarstyliste

Lotte

Meet Lotte. Lotte is een creatieveling en een perfectionist en kan de tijd soms uit het oog verliezen als ze opgaat in een het creëren van een mooie coupe. Ze is gek op het creëren van creatieve kapsels en maakt graag een praatje met haar klanten. In haar vrije tijd houdt ze van een feestje, de zon, make-up & fotoshoots!

Haarstyliste

Lieke

Meet Lieke, Sinds 10 november 2019 werk ik bij PureLou. Als allereerste stagiaire bij PureLou. Wat ik het allerfijnste aan PureLou vind is de fijne werksfeer, de mooie krullen kunnen maken, de gezellige teamsfeer en de ecofriendly producten🌿. In mijn vrije tijd hou ik graag van tijd door brengen met mijn hondje 🐶 daarnaast hou ik van winkelen🛍 en wat leuks doen met vrienden.

Haarstyliste

Shanaira

Meet Shanaira. Shanaira werkt sinds 2019 bij PureLou. Met trots is ze 2 dagen per week in de salon in Tilburg te vinden en 2 dagen per week in Den Bosch om de mooiste creaties te maken. Wanneer ze niet aan het werk is kun je haar tegenkomen in de stad waar ze graag een drankje doet !

Haarstyliste

Femke

Meet Femke! Werkzaam in alle salons! Wanneer zij niet bezig is met alle prachtige krullen knippen gaat ze het liefste naar verschillende festivals🎉. Daarnaast houdt Femke van glitters, kleuren en te gekke printjes net carnaval festival🌈 Fun fact: Voordat Femke bij PureLou werkte had ze mega stijl haar, maar door het gebruik van ecologische producten en de juiste knipwijze heeft zij krullen gekregen. SAY WHAT?!

Salon assistent

Richelle

Meet Richelle. Sinds augustus 2021 werkzaam bij PureLou, eerst als stagiaire en inmiddels in vaste dienst. Je komt Richelle tegen in de salon in Den Bosch. De fijne werksfeer en het werken met mooie eco-friendly producten maakt het werken bij PureLou een feestje. In haar vrije tijd doet ze graag een hapje en drankje en is ze altijd in voor een feestje!

Onze eco-merken
Onze eco-merken

Terug naar de roots - de hoofdstad van Brabant

Milou is van oorsprong een echte Bossche. Tevens heeft zij haar eerste 10 jaar van haar kappers carrière daar opgebouwd. Een tweede salon in het hartje van Den Bosch was een vanzelfsprekende keuze.

Dat wij één van de oudste / mooiste panden van Den Bosch genaamd “de meermin” mochten gaan betrekken was een cadeautje.

Leuk weetje:
Milou heeft haar trouwjurk gekocht bij de bruidsmode zaak die voorheen in dit historische pand zat.

 

 

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan