Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Welkom bij
PureLou Tilburg

Tilburg is volgens de "oudere" klanten de meest gezellige salon van Tilburg. Deze titel is ondertussen wel uitgegroeid naar "leukste salon van Brabant"

Contact
Parkeren
  • Parkeergarage
  • Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg
Time
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 18:00
  • Woensdag 09:00 – 18:00
  • Donderdag 09:00 – 18:00
  • Vrijdag 09:00 – 18:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten
Krullespulle.nl

High-end eco gecertificeerde en 100% eerlijke producten toegankelijk voor iedereen

naar de Webshop

Het team van PureLou Tilburg

Master- Eigenaar

Milou

Meet Milou. Eigenaresse van PureLou, KrulleSpulle en Greenhair Distribution en salonmanager van Breda. 1 november 2016 ben ik gestart in de Nieuwlandstraat in Tilburg en nu 6 jaar later hebben wij 3 vestigingen. Als echte workaholic ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ik hoop dan ook snel dat ons eigen merk op gang komt en hiermee hoop ik de hele wereld te kunnen veroveren. In mijn vrije tijd ga ik het allerliefste culinair eten🍽 met mijn gezinnetje, een heerlijke bosrit maken met mijn paard 🐴 of geniet ik van een heerlijke volle wijn🍷. Fun fact : Ik heb Indisch bloed, krullen van mijn vader, en mijn zoontje Fabian heeft rood haar met krullen van mij geërfd.

Haarstyliste - Salon manager

Kimberley

Meet Kimberley In deze afgelopen 2 jaar heb ik echt een passie ontwikkeld voor krullen, maar zeker ook echt voor onze eco producten. Met name de plantenkleuringen vind ik erg interessant. Wat plantjes allemaal niet kunnen doen voor je haar! Kleuren, beschermen, gezonder maken… Dat is toch eigenlijk wel bijzonder! 🌱

Haarstyliste

Sharon

Meet Sharon. Na bijna 30 jaar in het vak was Sharon toe aan verandering. Sinds de zomer van 2021 is zij bij PureLou begonnen. Sindsdien werkt zij in onze salons in Tilburg en Breda. Het voelde alsof ze in een warm bad terecht was gekomen door het gezellige team. De collega's zijn zo begaan in het verbeteren van het haar en het knippen van de prachtigste kapsels. Als creabea van de PureLou family is haar motto "Hoe vreemder de wens van de klant, hoe leuker ik het vind. Daarnaast houdt ze veel van muziek🎵, lekker eten🍴 en haar gezin👨‍👩‍👧‍👦.

Haarstyliste

Sietske

Meet Sietske! Sietske is de naam die ik heb gekregen van mijn lieve ouders in Friesland. Rond mijn 20ste heb ik het mooie Noorden verruild voor het gezellige Zuiden. Met mijn kam en schaar kan ik de hele wereld over zei ik altijd. Dagelijks beleef ik in de salon een huppel momentje van blijheid. Prachtige resultaten door detoxen, met mooie Eco Friendly producten, ja, voor mij DÉ salon om te werken! Bijvoorbeeld kleuren met planten en daarmee vele mogelijkheden hebben vind ik echt heel gaaf. Als ik niet aan het werk ben geniet ik van mn fijne zoon van 12. En pak ik graag een feestje en festival mee op z'n tijd. Geniet van het leven!

Haarstyliste

Femke

Meet Femke! Werkzaam in alle salons! Wanneer zij niet bezig is met alle prachtige krullen knippen gaat ze het liefste naar verschillende festivals🎉. Daarnaast houdt Femke van glitters, kleuren en te gekke printjes net carnaval festival🌈 Fun fact: Voordat Femke bij PureLou werkte had ze mega stijl haar, maar door het gebruik van ecologische producten en de juiste knipwijze heeft zij krullen gekregen. SAY WHAT?!

Salon assistent

Zoë

Meet Zoë! Met heel veel plezier bij PureLou sinds juli 2021 en heeft haar plekje echt gevonden. Zoë is bijna klaar met haar opleiding en hoopt dus nog lang bij PurLou te mogen blijven😁. Zoë is leergierig en vindt het heel erg leuk om te zien wat er allemaal bereikt kan worden met de verschillende planten kleuringen. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar vriend, haar familie en vrienden. Lekker uiteten gaan of een dagje shoppen: daar kun je Zoë voor wakker maken!

Onze eco-merken
Onze eco-merken

First Love - First steps. De eerste echte salon van PureLou

Na 3 jaar shop-in-shop te hebben gezeten in een groter pand op de Van Nieuwlandstraat werd het tijd voor een “eigen” ruimte. Iedere dag snorden wij al langs het huidige pand waar reeds een salon in zat.

Het toeval was dat Kapper Vriens met pensioen ging en hij de wens had dat het na 90 jaar nog een kapsalon zou blijven. Na een beetje aan elkaar “snuffelen” is ons de ruimte gegund en zijn wij blij dat deze frisse locatie nog steeds als kapsalon te boek staat.

Leuk weetje:
Iedere salon heeft een kruisje hangen, dit is ontstaan doordat het pand in Tilburg een kruisje had hangen en Milou het niet over haar hart kon verkrijgen deze weg te halen na 90 jaar.

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan