Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Welkom bij
PureLou Breda

De meest complete salon die voorziet in je "eco"-lifestyle door de toevoeging van de PureLou Conceptstore.

Contact
Parkeren
  • Betaald parkeren voor de deur
  • Wilhelminastraat 18, Breda
Time
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 18:00
  • Woensdag 09:00 – 18:00
  • Donderdag 09:00 – 18:00
  • Vrijdag 09:00 – 18:00
  • Zaterdag 08:00 – 16:00
  • Zondag Gesloten
Krullespulle.nl

High-end eco gecertificeerde en 100% eerlijke producten toegankelijk voor iedereen

naar de Webshop

Het team van PureLou Breda

Master- Eigenaar

Milou

Meet Milou. Eigenaresse van PureLou, KrulleSpulle en Greenhair Distribution en salonmanager van Breda. 1 november 2016 ben ik gestart in de Nieuwlandstraat in Tilburg en nu 6 jaar later hebben wij 3 vestigingen. Als echte workaholic ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ik hoop dan ook snel dat ons eigen merk op gang komt en hiermee hoop ik de hele wereld te kunnen veroveren. In mijn vrije tijd ga ik het allerliefste culinair eten🍽 met mijn gezinnetje, een heerlijke bosrit maken met mijn paard 🐴 of geniet ik van een heerlijke volle wijn🍷. Fun fact : Ik heb Indisch bloed, krullen van mijn vader, en mijn zoontje Fabian heeft rood haar met krullen van mij geërfd.

Haarstyliste - Salon- en rayon manager

Nelie

Meet Nelie, salonmanager van Den Bosch. Sinds één jaar woont zij ook in Den Bosch🏡. Ze is gek op verbinding met de mens en dol op de natuur🌿. Ze gaat graag uit haar comfort zone en is altijd op zoek naar manieren om te groeien 📈en zichzelf te ontwikkelen. Je mag haar altijd wakker maken voor een goed feest🎉 of een mooie reis🌍✈️. Met ingang van 1 januari 2024 is ze tevens rayon manager en kun je haar vinden in alle 3 de salons.

Haarstyliste - Salon manager

Brenda

Dit is Brenda, onze salon manager in Breda. Brenda is al meer dan 30 jaar haarstyliste! Ze heeft heel lang haar eigen salon gehad in Alkmaar, waar ze vandaan komt, totdat ze een paar jaar geleden naar het mooie Brabant verhuisde. Ze was toe aan een nieuwe uitdaging, daarom is haar nieuwe functie als salon manager precies wat bij haar past. Als ze niet hard aan het werk is in de salon, brengt Brenda graag tijd door met haar gezin. Ze heeft een huis vol pubers, 3 van haarzelf plus 2 lieve bonus kinderen. Ook vind ze het fijn om een wandeling te maken, dit doet ze met haar twee honden! Na de wandeling kan ze genieten van een wijntje op het terras.

Manager Conceptstore

Gerona

Meet Gerona. Geen onbekende voor de vaste klanten van PureLou want zij is achter de schermen een bezige spin in het web van PureLou en Greenhair Distribution. Naast haar missie om de wereld een stuk duurzamer te maken, heeft Gerona een passie voor kleding en make-up, koffie en Schotland! In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en bezoekt ze graag concerten en festivals.

Assistent shop manager

Mila

Dit is Mila, je zal haar tegen komen in onze Conceptstore Breda. Met veel plezier maakt Mila een heerlijk kopje koffie voor je klaar. Ook geeft ze graag advies over de mooie producten in de winkel. Op zoek naar een nieuwe lippenstift of leuke trui? Dan ben je bij Mila aan het juiste adres. Ze is ook regelmatig te vinden in de salon, want naast het werken in de Conceptstore volg ze een opleiding tot haarstyliste. In het weekend maakt Mila de lekkerste recepten, om het vervolgens met haar familie en vrienden te kunnen proeven. Daarnaast is dansen een van haar grootste passies en houd ze ervan om de wereld te verkennen!

Haarstyliste

Britley

Meet Britley. Veel mensen noemen haar ook whitney, bentley, sydney, oeppss maar eigenlijk is het gewoon Britley. 4 dagen in de week kan je Britley vinden in de salon in Breda. Doordeweeks houdt ze er van om iedereen te voorzien van de mooiste kapsels, in het weekend houdt ze van een festival🎉 of een gezellig avondje met een lekker wijntje🍷. Gezelligheid staat toch wel voor op, niet voor niets is PureLou al vaker uitgeroepen tot leukste salon van Brabant!

Salon assistent

Christina

Meet Christina. In september 2021 begonnen bij Purelou Breda als stagiaire maar inmiddels ook parttime werkzaam. Het leukste vindt Christina om de juiste producten met zorg voor de klant uit te kiezen en met de styling de finishing touch aan het haar te geven✨ Ze vindt het fantastisch om te zien wat er allemaal mogelijk is met de plantenkleuringen en zo de mooiste kleurtjes te creëren🌈 . Het werken bij Purelou is voor haar echt een geweldige ervaring met een super gezellige sfeer❤️. In haar vrije tijd gaat ze graag uiteten, shoppen en zingt ze lekker mee met Hollandse hits🎶. Ze is een echte honden liefhebber, vindt het heerlijk om een wandeling met haar honden kindjes te maken en ze lekker te vertroetelen🐶.

Salon assistent

Esmee

Dit is Esmee, je kunt haar vinden in onze salon Breda. Hoewel ze niet altijd zeker was van haar carrière pad, wist ze dat ze haar passie had gevonden toen ze eenmaal als haarstyliste aan de slag ging. Ze vindt de styling het leukste om te doen en bij elke klant kijken wat het type haar nodig heeft. En daar is Esmee erg goed in! Buiten de salon gaat Esmee graag op avontuur met vriendinnen en wanneer de vakantieperiode weer is aangebroken gaat ze graag naar haar favoriete vakantiebestemming: Spanje!

Salon assistent

Joy

Dit is Joy, werkzaam in onze salon Breda. Op dit moment volgt Joy een opleiding tot hairstylist. Ze hoopt eind dit jaar klaar te zijn met haar studie zodat ze aan de slag kan. Ze vindt het heerlijk om klanten blij te maken met haar vaardigheden. Als Joy thuis is, brengt ze graag tijd door met haar gezin en haar katten. Ze is echt een kattenpersoon! Ze gaat ook graag winkelen met vriendinnen of een terrasje pakken.

Salon assistent

Femke

Dit is Femke, werkzaam bij onze salon in Breda. Begonnen in 2021 en heeft het nog steeds elke dag erg naar haar zin. Als Femke haar klanten niet verblijdt met haar vaardigheden in de salon, vind je haar omringd door haar familie en vrienden. Een dagje winkelen of een ontspannen drankje op het terras zijn voor haar de beste manieren om weer op te laden. En laten we maar niet beginnen over haar liefde voor muziek en boeken wat een veelzijdige meid!

Salon assistent

Jane

Dit is Jane, je kunt haar tegenkomen in onze salon Breda! Op dit moment doet Jane de kappersopleiding daarnaast is ze regelmatig te vinden in de salon. Ze vind het werken bij PureLou erg leuk en leerzaam. In haar vrijetijd gaat Jane graag op stap met haar vriendengroep. Wees dus niet verbaasd als je haar in het weekend door de stad of op avontuur ziet gaan. Wanneer ze toe is aan ontspanning gaat ze een stuk wandelen met haar hond Flor. Verder heeft Jane nog veel verschillende hobby’s zoals dansen en skiën.

Onze eco-merken
Onze eco-merken

Eco-friendly kapsalon & conceptstore onder 1 dak in de "Pc-Hoofdstraat" van Brabant

We waren verliefd op de locatie en grootte van het pand. Direct was duidelijk dat deze locatie uitermate geschikt zou zijn als kapsalon met een winkel / horeca gelegenheid. zodat we onze visie en lifestyle verder konden uitbouwen dan alleen met haarverzorging

Het grappige is dat na de eerste bezichtiging we een bepaald idee hadden bij deze locatie, en nu, achteraf zien we dat het een exacte kopie geworden is van hetgeen we in eerste instantie bedacht hadden.

Naast een kapsalon is hier dus ook de conceptstore met eco / gerecycled en upcycled fashion, natuurstenen, planten en een echte Barista met heerlijk bio koffie&gebak en smoothies

 

 

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan