Welkom bij
PureLou Breda

De meest complete salon die voorziet in je "eco"-lifestyle door de toevoeging van de PureLou Conceptstore.

Contact
Parkeren
  • Betaald parkeren voor de deur
  • Wilhelminastraat 18, Breda
Time
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 18:00
  • Woensdag 09:00 – 18:00
  • Donderdag 09:00 – 18:00
  • Vrijdag 09:00 – 18:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten
Krullespulle.nl

High-end eco gecertificeerde en 100% eerlijke producten toegankelijk voor iedereen

naar de Webshop

Het team van PureLou Breda

Master- Eigenaar

Milou

Meet Milou. Eigenaresse van PureLou, KrulleSpulle en Greenhair Distribution en salonmanager van Breda. 1 november 2016 ben ik gestart in de Nieuwlandstraat in Tilburg en nu 6 jaar later hebben wij 3 vestigingen. Als echte workaholic ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ik hoop dan ook snel dat ons eigen merk op gang komt en hiermee hoop ik de hele wereld te kunnen veroveren. In mijn vrije tijd ga ik het allerliefste culinair eten🍽 met mijn gezinnetje, een heerlijke bosrit maken met mijn paard 🐴 of geniet ik van een heerlijke volle wijn🍷. Fun fact : Ik heb Indisch bloed, krullen van mijn vader, en mijn zoontje Fabian heeft rood haar met krullen van mij geërfd.

Manager Conceptstore

Gerona

Meet Gerona. Geen onbekende voor de vaste klanten van PureLou want zij is achter de schermen een bezige spin in het web van PureLou en Greenhair Distribution. Naast haar missie om de wereld een stuk duurzamer te maken, heeft Gerona een passie voor kleding en make-up, koffie en Schotland! In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en bezoekt ze graag concerten en festivals.

Haarstyliste

Suze

Meet Suze. Als een echte Tilburgse en kapper was het niet moeilijk om een werkplek te zoeken. Nog steeds woont Suze in het gezellige Tilburg met een heerlijk balkon. Suze is niet meer weg te krijgen uit Tilburg! Suze kan je vinden in onze salon in Den Bosch en Breda. Het allerliefste gaat ze op stap met vriendinnen of een gezellige avond met een lekkere borrelplank en wijn🍷. Aanstaande schooljaar gaat zij met haar neus weer in de schoolboeken📚, met een aantal andere collega's gaat zij de opleiding tot salonmanager volgen.

Haarstyliste

Sharon

Meet Sharon. Na bijna 30 jaar in het vak was Sharon toe aan verandering. Sinds de zomer van 2021 is zij bij PureLou begonnen. Sindsdien werkt zij in onze salons in Tilburg en Breda. Het voelde alsof ze in een warm bad terecht was gekomen door het gezellige team. De collega's zijn zo begaan in het verbeteren van het haar en het knippen van de prachtigste kapsels. Als creabea van de PureLou family is haar motto "Hoe vreemder de wens van de klant, hoe leuker ik het vind. Daarnaast houdt ze veel van muziek🎵, lekker eten🍴 en haar gezin👨‍👩‍👧‍👦.

Haarstyliste

Lotte

Meet Lotte. Lotte is een creatieveling en een perfectionist en kan de tijd soms uit het oog verliezen als ze opgaat in een het creëren van een mooie coupe. Ze is gek op het creëren van creatieve kapsels en maakt graag een praatje met haar klanten. In haar vrije tijd houdt ze van een feestje, de zon, make-up & fotoshoots!

Haarstyliste

Femke

Meet Femke! Werkzaam in alle salons! Wanneer zij niet bezig is met alle prachtige krullen knippen gaat ze het liefste naar verschillende festivals🎉. Daarnaast houdt Femke van glitters, kleuren en te gekke printjes net carnaval festival🌈 Fun fact: Voordat Femke bij PureLou werkte had ze mega stijl haar, maar door het gebruik van ecologische producten en de juiste knipwijze heeft zij krullen gekregen. SAY WHAT?!

Haarstyliste

Britley

Meet Britley. Veel mensen noemen haar ook whitney, bentley, sydney, oeppss maar eigenlijk is het gewoon Britley. 4 dagen in de week kan je Britley vinden in de salon in Breda. Doordeweeks houdt ze er van om iedereen te voorzien van de mooiste kapsels, in het weekend houdt ze van een festival🎉 of een gezellig avondje met een lekker wijntje🍷. Gezelligheid staat toch wel voor op, niet voor niets is PureLou al vaker uitgeroepen tot leukste salon van Brabant!

Salon assistent

Aimée

Meet Aimée. Sinds juli 2022 werkt ze met veel plezier bij PureLou. In haar vrije tijd doet Aimée graag een drankje in de stad met vriendinnen of gaat ze erop uit om te shoppen. Ook is ze dol op het spelen van spelletjes of naar een leuk festival gaan. Er is namelijk altijd wel een reden voor een feestje!

Salon assistent

Christina

Meet Christina. In september 2021 begonnen bij Purelou Breda als stagiaire maar inmiddels ook parttime werkzaam. Het leukste vindt Christina om de juiste producten met zorg voor de klant uit te kiezen en met de styling de finishing touch aan het haar te geven✨ Ze vindt het fantastisch om te zien wat er allemaal mogelijk is met de plantenkleuringen en zo de mooiste kleurtjes te creëren🌈 . Het werken bij Purelou is voor haar echt een geweldige ervaring met een super gezellige sfeer❤️. In haar vrije tijd gaat ze graag uiteten, shoppen en zingt ze lekker mee met Hollandse hits🎶. Ze is een echte honden liefhebber, vindt het heerlijk om een wandeling met haar honden kindjes te maken en ze lekker te vertroetelen🐶.

Onze eco-merken
Onze eco-merken

Eco-friendly kapsalon & conceptstore onder 1 dak in de "Pc-Hoofdstraat" van Brabant

We waren verliefd op de locatie en grootte van het pand. Direct was duidelijk dat deze locatie uitermate geschikt zou zijn als kapsalon met een winkel / horeca gelegenheid. zodat we onze visie en lifestyle verder konden uitbouwen dan alleen met haarverzorging

Het grappige is dat na de eerste bezichtiging we een bepaald idee hadden bij deze locatie, en nu, achteraf zien we dat het een exacte kopie geworden is van hetgeen we in eerste instantie bedacht hadden.

Naast een kapsalon is hier dus ook de conceptstore met eco / gerecycled en upcycled fashion, natuurstenen, planten en een echte Barista met heerlijk bio koffie&gebak en smoothies

 

 

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan