;

Reviews

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

Ingeborg van Kuijk

21-06-2022

lynnee vdd

18-06-2022

Dilara

Vriendelijke personeel die goed naar je luisteren! Mijn haren waren heel blij na mijn eerste afspraak hier.

07-05-2022

Cimmy-Lou Lapre

02-05-2022

Cathelijn Van Diessen

26-04-2022

AS

Kunnen jullie goeie overloop zetten plus knippen bovenkant ( en als ik een foto kan laten zien hoe ik mijn haar wil )?

20-04-2022

Danielle de Roos

Fijne kapsalon, waar ze werken met zuivere producten. Ze hebben heel veel kennis en je gaat hier met een lach op je gezicht naar buiten.

13-04-2022

Paul Kiriakou

11-04-2022

Hélène Versteeg

Fijne CG kapper!

04-04-2022

jason de zeeotter

Ben tevreden over het resultaat maar ik vind het niet tof dat diegene die me knipt telkens weg is naar een andere klant en dan de styling niet zelf doet maar aan een stagiaire over laat!! Beetje jammer

22-03-2022

Vera

19-03-2022

Saskia Rog

03-02-2022

Marieke Kneepkens

14-01-2022

Noortje Hultermans

De salon ziet erg gezellig uit, en geeft een fijne en prettige sfeer. De medewerkers zijn enorm gezellig en luisteren goed naar je wensen. Afspraken maken is erg makkelijk en je kan vaak al snel terecht. Ik zou zeker vaker terug komen!!

13-01-2022

kwilla ye

Laat ik beginnen met het vertellen hoe lief en gastvrij de dames van deze kapsalon zijn. Ik heb zo ontzettend veel aan het op maat gemaakte advies, de routine die we hebben doorgelopen voor thuis én de gezellige gesprekjes gehad! Voorheen droeg ik mijn haar altijd vast. Ik wist niet wat ik ermee moest en zat simpelweg nooit hoe ik wilde dat het zat. Ik kan je vertellen dat dit totaal is verandert al na één bezoek bij purelou. Ik begrijp mijn haar nu, door de kennis, advies en goede zorgen van deze dames. Nu draag ik mijn haar iedere dag, vol trots los. Het mag er weer wezen. Ik kan niet uitleggen hoeveel deze kapsalon heeft verandert voor mij en hoeveel zin ik steeds weer heb ze opnieuw te bezoeken! Écht even lekker me-time en genieten zodat je weer helemaal opgeladen thuis kom en dat met een mooie volle coupe. Deze kapsalon is iedere cent en seconde waard! Zoooo ontzettend tevreden over!

12-01-2022

Miransa Berg

Na jaren zoeken eindelijk DE kapper gevonden, een die hetiet alleen pretendeert maar ook daadwerkelijk goed is in krullen knippen. Tel daarbij op dat alles vanuit eco basis geknipt en ondernomen wordt, een aanrader voor een ieder met krullen en/of een 💚

12-01-2022

Lot V

Heel fijne salon, luisteren goed naar wat je wil. Kom je er niet uit met je producten denken ze ook zeker mee en geven een eerlijk advies. Je komt hier altijd vrolijk weer buiten.

12-01-2022

Jojanneke de Leeuw

Deze salon uitgezocht, omdat ze natuurlijke producten gebruiken. Zelfs met mijn steile haar, met lengte tot aan mijn middel, wisten ze raad. Heb veel advies en uitleg over de producten gekregen en een kaartje waarop staat wat er gebruikt is. Er hangt een fijne sfeer. Nadat ik geweest ben kreeg ik alleen maar te horen dat mijn haar er zo mooi uitzag en gezond glanzend!

12-01-2022

Amée Kop

Zoek je een goede krullenkapper!? Zoek niet verder! Ik ben zelf jaaaren op zoek geweest naar een goede krullenkapper. Sinds mijn eerste bezoek aan PureLou vertrouw ik niemand anders meer met mijn haar. Het gezellige en deskundige personeel weet raad met alle soorten haar: stijl, slag, golf en krul. Ze kijken precies naar wat jouw haar op dat moment nodig heeft. Daarnaast zijn alle producten die ze gebruiken ook nog eens goed voor mens, dier en milieu. Aanrader!

12-01-2022

Lin Janssen

Erg goed geholpen met mijn krullen, lange tijd niet geweten wat ik er mee aan moest maar bij Pureloe geven ze super goede adviezen. Binnenkort ga ik weer terug, aangezien mijn haar wat te verduren heeft gehad tijdens mijn zwangerschap.

12-01-2022

Fia Schooljan

Na een knipbeurt zitten mijn krullen weer maanden geweldig. Het online advies over de ECO-gecertificeerde producten is ook fijn. Ik ben in Tilburg in den Bosch geweest, volgende keer ga ik naar Breda, het is de reis zeker waard.

12-01-2022

Simone Beeftink

Het is altijd feest om naar de kapper te gaan bij PureLou. Gezellig, heel advies voor mijn krullen. Dit is de eerste kapper waarbij ik niet gelijk mijn haar was als ik thuiskom van mijn afspraak 😊

12-01-2022

Kerstin Donkersloot

De beste kapper ooit! Het is altijd weer een feestje om naar PureLou te gaan. Alle dames zijn even vriendelijk, hebben zeer veel productkennis en weten wat echt goed is voor mij haar. Het is een absolute pre dat zij producten met eco-certificering gebruiken, daar is mijn krullencoupe de laatste jaren gigantisch van opgeknapt. Absolute aanrader! <3

12-01-2022

J v.s.

Super mooie salon. Duidelijke informatie en hulp wanneer je problemen hebt met je haar, fijne producten en ook nog eens helemaal ecologisch. Veel keuze uit verschillende treatments! Aanrader voor mensen met maar ook zonder krullen!

12-01-2022

Jasmijn Van Der Kaa

Erg vriendelijk personeel! Heel fijn er naar toe te gaan! 💇🏼‍♀️🤍 Kan niet wachten tot de lockdown weer voorbij is!

12-01-2022

Amber Vonk

Wat mij betreft echt de beste krullenkapper in Tilburg (en daarbuiten)! Ik was vroeger bang om echt model in m'n krullen te laten knippen, maar sinds Purelou durf ik een stuk meer te experimenteren. De kappers hebben enorm veel kennis over het verzorgen van krullend haar en dankzij de fijne aanbevelingen heb ik eindelijk een productlijn gevonden die goed voor me werkt en mijn krullen op de juiste manier verzorgd. Ik heb een parfumallergie en daardoor veel hoofdhuidproblemen gehad, dus ik ben super blij dat ik mijn holy grail gevonden heb nu!

12-01-2022

Naomi De L.

Fantastische kapper! Heb mijn krullen herontdekt.

10-01-2022

lol lol

10-12-2021

Gee Adriaansz (Gee)

Super fijne salon en mijn krullen zitten weer geweldig! Bedankt voor de fijne service.

25-11-2021

Justin Wright

(Vertaald door Google) Dit is hoe kapsels altijd zouden moeten zijn. Milou heeft een geweldige ervaring opgezet. iedereen is altijd vriendelijk en Kimberly (de jongedame die mijn haar knipt) is een absolute professional en tovenaar met haar scharen en tondeuses. Ik beveel Purelou ten zeerste aan (Origineel) This is what haircuts should always be like. Milou has set up and amazing experience. everyone is always friendly, and Kimberly (the young lady that cuts my hair) is an absolute professional and wizard with her scissors and clippers. I highly recommend Purelou

25-11-2021

Rowena Vangorp

Leuke salon leuk en zeer kundig personeel Mij haar laten verven nooit is mijn kleur hoe dat ik hem wil . Purelou is het wel gelukt thanks meiden. Super blij met mijn haar!!

03-11-2021

schretlen augustijn

voor een krullenspecialist is mijn haar slecht geknipt. het zou in laagjes komen, maar door een verkeerde inschatting is het een soort pony geworden. Er worden in de salon 4 verschillende stylingproducten gebruikt, waardoor het haar er onnatuurlijk uitziet na de knipbeurt en plakkerig aanvoelt.

30-10-2021

Ilse Christianen

21-10-2021

Nicola Rossberg

(Vertaald door Google) Ze veranderden mijn haar van een verwaarloosde, pluizige puinhoop terug in mooie, gezonde krullen. Ondertussen legde ik uit welke producten het beste bij mijn haar passen en hoe ik de snit die ze me gaven, kan behouden. Ik zal zeker terugkomen en het bezoek is elke cent waard! (Origineel) They turned my hair from a neglected, frizzy mess back into beautiful, healthy curls. All the while explaining what products would be best suitable for my hair and how to maintain the cut they gave me. I will definitely come back and the visit is worth every penny!

12-09-2021

Fabienne Laureijs

07-09-2021

Talita

Ik ben super geholpen door Nelie! Professioneel advies en geweldige behandeling! Nooit gedacht dat ik zo ontzettend mooie krullen kon hebben. Een absolute aanrader waarvoor ik dan ook graag 1,5 uur rij! Heel erg bedankt nogmaals!

06-09-2021

Nazime

(Vertaald door Google) Vriendelijke werkers en mooie salon. Ik vond de detox-behandeling en -verzorging erg leuk. Elke stap wordt goed uitgelegd. Mijn haar voelt lekker gezond aan. Mijn eerste recensie over de krullende snit en styling was nogal negatief, pure lou bood me gratis een nieuwe snit/styling aan die ik erg waardeer. De negatieve beoordeling was omdat ik geen sterke krullen heb en ik waarschijnlijk een speciale haarsnit zoals "curlsys" verwachtte, wat niet het geval was. Maar ik moet ook zeggen dat ik klanten de salon met mooie krullen zag verlaten... het hangt dus een beetje af van je eigen haarstijl en de stylingverwachting die je hebt. (Origineel) Friendly workers and nice salon. I liked the detox treatment and care a lot. Every step is well explained. My hair feels nice healthy. My first review about the curly cut and styling was rather negative, pure lou offered me a new cut/styling for free which I appreciate a lot. The negative review was because I do not have strong curls and i expected probably a special hair cut like "curlsys" which wasn't the case. But I have to say also that I saw customers leaving the salon with nice curls... so it depends a bit on your own hair style and the styling expectation you have.

30-08-2021

Imke van Oorschot

Hele fijne behandeling gehad van Kimberly. Ze heeft echt de tijd genomen om naar mijn specifieke haar patroon en structuur te kijken om te zien hoe we de krullen er het beste in konden krijgen. Daarnaast heeft ze goed naar mijn wensen geluisterd, bij elke stap die ze deed goede uitleg gegeven en gecheckt of ik nog steeds tevreden was. De rust die in de winkel heerste was ook erg fijn, al heb ik wel vernomen dat het normaal ook heel erg druk kan zijn. Enige nadeel was dat ik even moest wachten voordat ik aan de beurt was, maar daar is overheen te komen. Ik kan het aan iedereen aan bevelen en kom zeker terug.

29-08-2021

Isabelle Jansen

02-08-2021

Carolien Fens

25-07-2021

Marly

19-07-2021

l&j

*update: pruelou heeft contact met mij opgenomen en mij opnieuw laten komen om te kijken of ze iets konden doen om het op te lossen. Na wat bijknippen en opnieuw stylen ben ik zeker tevreden. Ze hebben het netjes opgelost! 24 juni voor de eerste keer bij purelou in Tilburg geweest. vriendelijk personeel. helaas is het toch voor mij geen goede ervaring geweest...mijn haar is niet anders geknipt dan bij een reguliere kapper en niet via een krulknip techniek, ook haal ik zelf meer krullen uit mijn haar dan diegene die mijn haar heeft gedaan. dit was voor mij eens en niet weer! ik ga op zoek naar een andere krullenkapper

15-07-2021

Silva Andela

Zeer kundig,en professioneel personeel, werkt op hoog niveau en vriendelijk, met veel productkennis en leveren constante kwaliteit. Resultaat is exact als de verwachting!

03-07-2021

Pauline Paulissen

27-06-2021

Farida

26-06-2021

Rosanne Van Rongen

10-06-2021

Natascha Wiersma-van der Pol

(Vertaald door Google) Ik hou van het enthousiasme van alle medewerkers die ze iedereen geven die goed advies vraagt ​​en ze zijn allemaal zeer bedreven in het knippen en adviseren van krullen. (Origineel) Love the enthusiasm of all staff members they give everyone who ask great advise and are all highly skilled in the curly cuts and advisement.

01-06-2021

Sanne Feskens

31-05-2021

margot de hoogh

Dames zijn erg goed met het knippen van krullen. Ook veel advies over welke (eco) producten goed passen bij mijn haar type

25-05-2021

Jolien van der Riet

Niet tevreden met de manier waarop mijn krullen zijn geknipt. Medewerkers zijn wel erg klantvriendelijk en betrokken.

28-04-2021

Manou Vesters

Super goed geholpen! En ook erg goed advies gekregen. Ik kom hier zeker terug!

28-04-2021

Marieke de Brouwer

Persoonlijke en goede service. Precies wat ik al heel lang zocht! Je betaalt wat meer, maar dat loont ook echt.

09-03-2021

Jolanda M

Super fijne krullenkapper. Ben in 2020 daar in kapsalon geweest. Was top. Vandaag, januari 2021, online advies gesprek gehad. Via Zoom. Echt heel erg fijn! Ben super goed geholpen en kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en tips voor mijn routine. Echt super service!!

28-01-2021

Kim van Oort

11-12-2020

Ananda Versteeg

Nu 2 keer naar volle tevredenheid geweest en besloten dat dit mijn vaste kapper gaat worden. Mijn krullen zijn weer helemaal terug en het haar wordt steeds gezonder naarmate ik de juiste spullen gebruik. Kortom heel blij 😃👍🏼

23-11-2020

Rafael Vleugel

Na een tip van een vriendin, ben ik samen met haar naar pure Lou geweest. Mijn verwachtingen waren enorm hoog omdat ze goed werden aangeprezen. Nu is het al lastig voor een man om goede informatie te krijgen over krullen, de meeste zijn de dames die de over bloggen/vloggen. Bij pure lou wordt je vriendelijk en spontaan ontvangen. Tijdens de behandeling wordt regelmatig gevraagd of je wat te drinken wilt. Hangt een goede gezellige sfeer in de zaak en de kappers. Tijdens de behandeling geven ze je advies, idiaall!! Bij het afrekenen wordt niet aan push sale gedaan, thnx God. Zelf gevraagd welke producten het beste is voor mij haar. Afgerekend en meteen een nieuwe afspraak ingepland voor de volgende maand.

09-11-2020

Studio Til Judith de goede

31-10-2020

Denise Aartsen

Super goede service en mijn haar zit weer mooi!

30-10-2020

Josephine Godschalk

(Vertaald door Google) In Den Bosch. Mooie ruimte en een leuke sfeer. Linda legde uit wat mijn haar nodig had (bv. Proteïne) en gaf me een geweldig krullend kapsel :) (Origineel) In Den Bosch. Beautiful space and a nice atmosphere. Linda explained what my hair needed (e.g. protein) and gave me an amazing curly haircut :)

24-10-2020

paul viets

12-09-2020

Zainab Ramdjan

05-09-2020

Sanne Dierks

Hele goede verzorging

02-09-2020

Jeroen ‘DaHotmailer’ van Dinther

Zeer professioneel en vriendelijk team van kapsters met oog voor detail. Tevens werken ze alleen met de beste eco vriendelijke producten, waardoor ze ook nog eens denken aan mens en milieu.

01-09-2020

Debbie Gardham

29-08-2020

Hanneke

19-08-2020

Ans Zwetsloot

03-08-2020

Wendy Dirickx

Er komt niemand anders meer aan mijn krullen. Ik rijd er met plezier een uurtje voor...

01-08-2020

Rohan Verheij

05-07-2020

S. Claassen

Vandaag voor het eerst bij Purelou geweest. Ik had samen met mijn nicht een afspraak gemaakt voor een intensive curl treatment. Het was super. Ze hebben er rekening mee gehouden dat we samen kwamen dus ze hebben ons naast elkaar gezet, zodat we konden bijkletsen. Ze luisteren goed naar je wensen en komen met leuke ideeën. De behandeling was heerlijk. Ze gebruiken heerlijke producten. Ze kijken ook echt naar wat je haar nodig heeft en passen hierop de producten aan. Linda heeft echt een super leuk kapsel geknipt, waar ik echt blij mee ben. De zaak ziet er ook goed uit: schoon, leuk interieur en goede apparatuur. Wij hebben meteen een vervolgafspraak gemaakt.

27-06-2020

stephanie de Wit

Vandaag een intensive curl treatment behandeling gehad bij Purelou. Heerlijk genoten! Alles was bespreekbaar, zij geven stap voor stap aan wat ze doen en zij vragen ook steeds of alles naar wens is. Ook geven ze je vakkundige advies over je haar en haarproducten. Je kon echt merken dat deze kappers een hart voor de zaak hebben maar ook voor de klant. Purelou is zeker een aanrader, heb meteen een vervolg afspraak gemaakt.

27-06-2020

Lieke Elsinghorst

Gisteren ben ik voor het eerst bij Purelou geweest en heb het als zeer prettig en professioneel ervaren! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en alles werd in overleg gedaan. Er werd tijd genomen om de highlights te zetten, om ze in te laten werken en om er een toner overheen te doen voor het optimale resultaat! En het resultaat mag er zijn, ik ben er heel erg blij mee en het is mooier geworden dan ik had gehoopt! Daarnaast heb ik veel tips gekregen voor de verzorging en styling, maar ook gezellige gesprekken gehad met verschillende kapsters die echt plezier hebben in hun vak. Heel tevreden, tot de volgende keer! :)

27-06-2020

sandra koole

Vandaag voor het eerst bij purlou geweest. Wat een top kapsalon. Fijn team, top service en goede adviezen! Alles op voorhand goed doorgesproken. Tussentijds wordt er bijgesteld waar nodig. Overleg is altijd mogelijk. De meiden doen er alles aan om het iedereen ondanks corona maatregelen naar de zin te maken. Het is een dynamische salon met onderling veel gezelligheid maar professionaliteit voert de boventoon. Geen onverwachte verrassingen en super tevreden de deur uit gegaan. PureLou is een aanrader. Mijn volgende afspraken staan gepland !

26-06-2020

Danique Gaat je niks aan

Ik ben hier ruim 3 uur geweest voor het verven van de uitgroei. Veel te donker, zat er ook te lang in en moest ipv 47,- maarliefst 77,-- afrekenen! Dit omdat mevrouw bij moest pakken omdat ik 'zoveel' haar heb. Ik heb dit in de 10 jaar dat ik mijn haar kleur nog nooit meegemaakt. Het was ook een rommeltje want je zag veel geïrriteerde gezichten van dames die telkens en tussendoor moesten wachten. De veel klanten tegelijk! Ik voel me dom want ik had dit nooit moeten betalen! Kom hier nooit meer terug

24-06-2020

Natasja Verschuuren

Super goed hoe ze mijn haren gekleurd hebben. Ben er heel blij mee! Plantaardige kleuring 👍👌

15-06-2020

Sabine Slob

19-02-2020

Kaylee Noteboom

13-02-2020

Luca Heising

Super fijne kapper! Ik heb het altijd moeilijk gevonden een goeie kapper te vinden, mijn vorige kapper was dan ook de enige waar ik tot nu toe tevreden over was en vond het daarom best spannend om bij een andere kapper geknipt te worden. Maar ik ben meer dan tevreden! Er wordt echt de tijd voor je genomen, ze legt uit wat ze doet en hoe ze het doet zodat je het zelf thuis kan toepassen, ik voelde me helemaal in goede handen. Echt een aanrader! 😊

21-01-2020

Mandy van Trier

05-01-2020

1988

Bedankt voor de fijne ervaring Wat een gezellige sfeer en goede service Bedankt Britt tot snel.

31-12-2019

katze a

22-12-2019

Marieka Op den Camp

14-12-2019

Sofie Braamse

11-12-2019

Patricia Heije

03-12-2019

Maud Maas

01-11-2019

Lotte Wijnen

14-10-2019

Micha Swenson

(Vertaald door Google) Geweldige plek en haar knippen (Origineel) Amazing place and hair cut

06-09-2019

Sandra Bijl

Top kapster met goede adviezen

16-07-2019

Christel

10-07-2019

Ted van Hooff

Vriendelijke en deskundige kapper die de tijd voor je neemt. Blij met het resultaat.

28-05-2019

Ginger Berendsen

Gezellige kapsters. Er wordt echt gekeken naar wat past bij jou haar en wat jij wilt. Ik ben enthousiast!

03-04-2019

Anne-Fleur van Heesch

06-03-2019

Sofie Faas

Super service, klantgericht, gezellig en oprecht! Top zaak!

28-02-2019

YBGaming

15-01-2019

Oscar Oneplus

Top kapper met gezellig team

14-01-2019

Nicole Vd Grient

02-11-2018

Marc de Nijs

Geweldige kapper en niet alleen omdat het mijn zusje is 😃

11-07-2018

Sebastiaan de Nijs

Mooie locatie, professionele kapster. Altijd met een mooi kapsel de deur uit!

03-06-2018

Milou van Snippenburg

Lange tijd wist ik niet hoe ik met mijn krullen om moest gaan, Milou van PureLou heeft mij dit in laten zien! Haar persoonlijke aandacht en biologische producten zijn zeker een plus. Ik kom terug!

11-03-2018

Stefan van Amersfoort

Goede service, gezellig en milieubewust

21-02-2018

Ria de Nijs

Super tevreden !!

06-12-2017

claudie broeders

18-10-2017

Loes Pellenaars

24-09-2017

Patrick B

03-03-2017

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan