Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Start het jaar met een hoofdhuid detox

Happy new year! De start van het nieuwe jaar staat bij veel mensen in het teken van goede voornemens en gezondheid. De sportclub deals en detox kuren vliegen je vast al om de oren, maar wij willen het graag hebben over een heel ander soort detox, namelijk een detox voor je hoofdhuid.

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en levendig haar. Maar door het toenemende gebruik van chemische ingrediënten wordt de hoofdhuid constant aangevallen. Ook wanneer jij al de juiste ecologische producten gebruikt, is een hoofdhuid detox van tijd tot tijd zeker geen overbodige luxe. Want ook haarproducten, dode huidcellen en overtollige oliën hopen zich naar verloop van tijd op, zeker wanneer je een mildere shampoo gebruikt.

Deze build-up kan leiden tot jeuk, irritatie, roos en zelfs haaruitval. Een detox ontstopt de poriën, verwijdert productresten, stimuleert de bloedsomloop en voedt de hoofdhuid. Om de hoofdhuid te revitaliseren en de haargroei te bevorderen, is een detox kuur van tijd tot tijd dus essentieel. Neem in 2024 voorgoed afscheid van vervelende hoofdhuidproblemen!

Zien wij jou snel?

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan