Onze vacatures

Hairstylist

Soort dienstverband:
Vanaf 20 uur, in loondienst

Heb jij goed inzicht in de kleuren en vormen van haar? Kun jij je goed inleven in de klant en ben jij pas tevreden als de klant dat ook is? Sta jij 100% voor duurzaamheid en kwaliteit? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou.

Door onze snelle groei en vraag naar onze ECO-diensten zijn we dringend op zoek naar versterking van ons team. Kapper zijn is een vak apart en echt niet altijd vanzelfsprekend, daarom zijn wij op zoek naar een kapster/kapper met unieke kwaliteiten, die jij mogelijk bezit!

Een pré is wel dat je in het bezit bent van een kappersdiploma en dat je al meer dan 5 jaar werkervaring hebt. We vinden het ook fijn als je zelfstandig werkt en ziet waar jouw hulp gewenst is.

Dus heb je affiniteit met duurzame en ECO-friendly producten én met krullen? Ben je representatief en op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar? Dan willen wij écht dat je solliciteert!

Deze vacature geldt voor onze salons in Breda en Den Bosch.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
We zijn een hecht, informeel en gezellig team waar kwaliteit belangrijker is dan de omloopsnelheid. Vanaf het begin word je volledig meegenomen in het bedrijfsproces en onze manier van werken, waarin we altijd onze kernkwaliteiten uitdragen. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Brabant!

Wij werken met de meest veilige producten, dus ook bij verhoogde kans op kapperseczeem kun je bij ons uitstekend aan de slag. We bieden je ook allerlei leermomenten aan om je loopbaan carrière te verrijken: van knip- & product trainingen tot het volgen van externe cursussen en trainingen bij leveranciers en het bijwonen van shows en beurzen.

Ben jij toe aan die nieuwe stap in jouw carrière, bereid om te leren en is dit echt een uitdaging die jij met beide handen aan wilt grijpen?

Mail dan je gegevens met motivatie naar

Wat we ook leuk vinden is als je gewoon een keer bij ons binnenloopt, dan heb je meteen een eerste indruk van de kapsalon.

In Den Bosch zijn we gevestigd op het adres: Vughterstraat 75.
In Breda zijn we gevestigd op het adres: Wilhelminastraat 18.

Tot snel!
Groeten, Milou

Junior stylist

Soort dienstverband:
Voltijd, deeltijd (in overleg), in loondienst

Ben jij die gepassioneerde leerling (1e, 2e of 3e jaars junior stylist) en ben je op zoek naar een leuk leerbedrijf waar je iedere dag geïnspireerd wordt door ervaren, creatieve collega’s?

Wil jij werken in een gezellige kapsalon waar alleen maar gezonde ECO-producten en gecertificeerde ECO-merken worden gebruikt? Een salon die hard aan de weg timmert en is uitgeroepen tot gezelligste en leukste kapsalon van Brabant?

Deze vacature geldt voor onze salons in Den Bosch en Breda.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Als leerling doorloop je naast je BBL/BOL opleiding bij ons het interne opleidingsprogramma met veel persoonlijke begeleiding. We zijn een hecht team waar kwaliteit belangrijker is dan de omloopsnelheid.

Vanaf het begin word je volledig meegenomen in het bedrijfsproces en zul je vanaf dag 1 daadwerkelijk meteen de fijne kneepjes van het vak leren. Wij werken met de meest veilige producten, dus ook bevlogen leerlingen met bijvoorbeeld verhoogde kans op kapperseczeem kunnen bij ons uitstekend aan de slag zonder verergering van symptomen. Van knip- en producttrainingen tot het volgen van externe cursussen en trainingen bij leveranciers en het bijwonen van shows en beurzen.

Is dit uitdagend en leerzaam genoeg voor je en écht iets voor jou?
Mail dan je gegevens met motivatie naar

Wat we ook leuk vinden is als je gewoon een keer bij ons binnenloopt, dan heb je meteen een eerste indruk van de kapsalon.

In Breda zijn we gevestigd op het adres: Wilhelminastraat 18.
In Den Bosch zijn we gevestigd op het adres: Vughterstraat 75.

Tot snel!
Groeten, Milou

© 2020 -- PureLou