Onze vacatures

Topstylist / Hairstylist / Junior Stylist

Locaties:
Tilburg / Breda / 's-Hertogenbosch

Opleiding:
MBO 2, 3 of 4

Ervaring:
3+ jaar

Introductie
PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op Hair & Lifestyle. Als luxe, eco-friendly kapsalon staan wij voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor haar én milieu. Wij zijn gespecialiseerd in krullen en met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat voor iedere klant.
 
Met een drietal moderne vestigingen in Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch hebben wij de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Door deze snelle groei en vraag naar ECO-diensten zijn wij op zoek naar een ervaren Hairstylist in Tilburg, Breda en/of 
s-Hertogenbosch.
 
Ervaring & achtergrond
Je beschikt over een kappersdiploma (niveau 2, 3 of 4) en hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring. Daarnaast heb je:
• Affiniteit met duurzame & ECO-friendly producten én met krullen.
• Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar.
• Je bent zelfstandig en proactief.
• Je beschikt over een goede dosis humor.
 
Wat krijg je hiervoor terug?
Wij zijn een hecht, informeel en gezellig team waar kwaliteit belangrijker is dan de omloopsnelheid. Vanaf het begin word je volledig meegenomen in het bedrijfsproces en onze manier van werken, waarin we altijd onze kernkwaliteiten uitdragen. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Brabant!
Wij werken met de meest veilige producten, dus ook bij verhoogde kans op kapperseczeem kun je bij ons uitstekend aan de slag. We bieden je ook allerlei leermomenten aan om je loopbaan carrière te verrijken: van knip- & product trainingen tot het volgen van externe cursussen en trainingen bij leveranciers en het bijwonen van shows en beurzen.
 
Interesse? 
Bij interesse nodigen we je graag uit om te reageren door een cv met motivatie te sturen naar
Tot snel!

© 2020 -- PureLou