Curly kapper

Curly kapper die jouw haar begrijpt!

Alle krullenbollen onder ons weten dat krullen net wat meer aandacht en liefde nodig hebben dan steil haar. Als jouw haar niet goed verzorgd of geknipt wordt, kan jouw haar namelijk gaan pluizen en droog en weerbarstig worden. PureLou is een curly kapper die jouw haar als geen ander begrijpt. Je kunt daarom bij ons terecht voor alles wat jouw krullen nodig hebben: van een professionele haircut tot aan in model brengen, kleuringen en treatments. Tijdens deze treatments worden specifieke haarproblemen aangepakt of verwennen we jouw haar extra met intens voedende hot oil.

Image

Waar PureLou voor staat

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Eco-vriendelijke kapper curly

PureLou beschikt over twee vestigingen: in Den Bosch en in Tilburg. In beide salons staat de kapper curly klaar om zowel dames als heren en kinderen te voorzien van een nieuw kapsel. Goed om te weten is dat wij enkel gebruik maken van eco-vriendelijke haarproducten. Wij geloven namelijk dat chemische en schadelijke stoffen niet alleen slecht zijn voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van jouw haar. Om deze reden hebben wij een aantal exclusieve merken geselecteerd die jouw haar optimaal verzorgen, niet zijn getest op dieren en vrij zijn van bijvoorbeeld siliconen, parabenen, alcohol en sulfaten.

Afspraak maken met de curly hair kapper

Wil je een afspraak maken met de curly hair kapper? Plan dit dan direct in via onze website of neem contact met ons op. Via de e-mail, telefoon of social media kun je ons bereiken om een afspraak te maken of als je vragen hebt over ons en onze werkwijze. Tevens vind je op de website meer informatie, bijvoorbeeld over de merken en producten die wij hanteren. Tot slot raden we je aan om ook eens rond te kijken in onze webshop. Vanuit Krullespulle.nl verkopen wij de eco-vriendelijke haarproducten waar wij mee werken in de salon.

Instagram Feed

© 2020 -- PureLou