Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

De eerste PureLou talk komt eraan!

Op 15 december organiseren wij de eerste PureLou Talk en jij kunt daarbij zijn! De PureLou Talk is een nieuw evenement waarin wij je helemaal meenemen in de wereld van KRULLEN! 😍 In deze eerste editie gaat Milou onder andere vertellen over krulverzorging op de ecologische manier en krijg je stylingadvies om jouw haar op zijn mooist te laten krullen.

Het wordt een interactieve avond waarin ook jij je stem kan laten horen. Je krijgt namelijk de kans om al jouw prangende vragen omtrent krulverzorging aan Milou te stellen.

Ook Kimberley staat deze avond voor jullie klaar om alle denkbare hoofdhuidproblemen te tackelen. Dus heb jij last van jeuk, build-up, roos, een droge of juist een vette hoofdhuid, dunner wordend haar of haaruitval? Zorg dan dat je erbij bent, want na afloop weet jij precies hoe jij jouw hoofdhuidprobleem kunt aanpakken en welke natuurlijke producten je daarbij gaan helpen. Het kan namelijk écht anders: veel haar- en hoofdhuidproblemen verbeteren aanzienlijk wanneer je overstapt op ECO CG, of verdwijnen zelfs volledig. Maar het zit hem in de juiste kennis en producten, dat is echt de basis van gezond haar. Deze Talk is ontstaan vanuit de klantbehoefte naar meer kennis en advies op maat. Dus of jij nou door de bomen het bos niet meer ziet of juist al aardig op weg bent in de wereld van ECO CG en je kennis wil bijspijkeren; deze Talk is er voor jou!

Op het programma staat ook nog iets bijzonders. Femke van Mensfoort, Yoga Coach & Motivational Speaker, gaat deze avond een mooie ademsessie verzorgen. Wat de sessie precies inhoudt, blijft nog een verrassing. Maar we kunnen al wel verklappen dat de sessie in het teken staat van helderheid en inspiratie vinden in jezelf. Met haar sessies laat Femke je dichter bij jezelf komen. Even een moment van rust ervaren, in plaats van dat almaar gehaaste gevoel.
Verder voorzien wij jullie de hele avond van een drankje en zorgt Houten Bakkes voor goed gevulde borrelplanken vol heerlijke lekkernijen – álles vers en lokaal geproduceerd. 🌿🥂🍇 Daarnaast krijg je alleen deze avond een exclusieve korting van 10% op alle producten uit de salon en de conceptstore. Vergeet dus niet een extra tas mee te nemen! Ten slotte krijgt iedereen een goodiebag ter waarde van 20 euro mee naar huis met producten waarmee jij thuis meteen aan de slag kunt. En psssst… wij stoppen er ook nog een kortingscode bij voor jouw volgende bezoek aan de salon. 🤩 Zien wij je daar?!

Koop hier je ticket

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan