Ecokapper

PureLou: de ecokapper die jou begrijpt

Dagelijks je haar wassen en stylen met milieubelastende producten? Liever niet. Je haar verven met chemische middeltjes? Ook dat sla jij liever over. PureLou is een ecokapper die jou perfect begrijpt en een natuurlijke verzorging van je haar biedt. Als eco-vriendelijke kapper werken wij enkel met producten en merken die goed zijn voor het milieu, niet getest zijn op dieren en geen chemische en schadelijke stoffen bevatten. Daarnaast selecteren wij de producten natuurlijk op kwaliteit. Want een goede knipbeurt en het gebruik van de juiste, organic haarverzorging kan wonderen verrichten voor de conditie van jouw haar!

Image

Waar PureLou voor staat

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Eco kapper voor het hele gezin

Bij onze eco kapper kan het hele gezin terecht voor een knipbeurt. Naast knippen, kunnen wij je haar in model brengen met organic haarverzorging of verven met plantaardige kleuringen. Daarnaast verwennen we je graag extra, bijvoorbeeld met een hoofdhuidmassage, een masker of een treatment. Uiteraard zijn ook tijdens deze behandelingen alle producten die we gebruiken organic en eco-vriendelijk. Wij vertellen je graag meer over deze producten tijdens een behandeling of via onze website. Neem bovendien een kijkje in onze webshop (Krullespulle.nl) om meer te weten te komen over de exclusieve merken die wij hanteren in de salon en verkopen door heel Nederland.

Krullenspecialist en kapper eco

Naast dat PureLou een kapper eco is, zijn wij een krullenspecialist. Dames, heren en kinderen met verschillende soorten krulhaar voorzien wij graag van een gespecialiseerd advies en een knipbeurt. Een afspraak met ons maken kan direct via onze website, via de e-mail of telefoon. Ook voor vragen of meer informatie mag je ons natuurlijk altijd contacteren. Goed om te weten: wij beschikken over een salon in Den Bosch en een salon in Tilburg, zo kies je dus altijd voor de locatie die jou het beste uitkomt. Wij zien je graag terug voor een eco-vriendelijke knipbeurt bij PureLou!

Instagram Feed

© 2020 -- PureLou