Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Eco-Friendly kapper

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Waarom je natuurlijk moet kiezen voor natuurlijk!

Er komen steeds meer natuurlijke haarproducten en eco-merken op de markt. Deze producten zijn niet alleen veel beter voor het milieu, ook je haar is er bij gebaat. Helaas is het niet altijd makkelijk om je juiste natuurlijke producten te vinden en voor consumenten is het lastig om uit te zoeken welke ingrediënten er precies in hun producten zitten en hoeverre die natuurlijk zijn.

Het assortiment dat we aanbieden is inmiddels uitgebreid met diverse andere bestaande sterke merken. Merken die moeten voldoen aan strenge criteria, zeker ten opzichte van ingrediënten en duurzaamheid

Dáárom kiezen voor natuurlijk

Eerlijkheid, duurzaamheid en bovenal je gezondheid zijn redenen waarom de jij voor natuurlijke haarproducten zou moeten kiezen. Op deze manier onderhoud je namelijk je haar (en je gezondheid!) op de best mogelijke manier en bereik je het beste resultaat.

Eerlijkheid en schone ingrediënten zijn een must en het is effectief bewezen dat door gebruik van mooie, schone producten de (hoofd)huid meer in balans is. Vergeet namelijk niet dat de huid je grootste orgaan is. Daar moeten we zuinig op zijn!”

De drie vestigingen

Op dit moment zitten wij in Tilburg, Den Bosch en Breda. Iedere salon heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen en teams. Wel is het zo dat wij in iedere salon de klant op dezelfde manier, met dezelfde producten en dezelfde behandelingen helpen. Ook de prijzen in de salons zijn gelijk aan elkaar.

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan