Eco-Friendly kapper

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Waarom je natuurlijk moet kiezen voor natuurlijk!

Er komen steeds meer natuurlijke haarproducten en eco-merken op de markt. Deze producten zijn niet alleen veel beter voor het milieu, ook je haar is er bij gebaat. Helaas is het niet altijd makkelijk om je juiste natuurlijke producten te vinden en voor consumenten is het lastig om uit te zoeken welke ingrediënten er precies in hun producten zitten en hoeverre die natuurlijk zijn.

Het assortiment dat we aanbieden is inmiddels uitgebreid met diverse andere bestaande sterke merken. Merken die moeten voldoen aan strenge criteria, zeker ten opzichte van ingrediënten en duurzaamheid

Dáárom kiezen voor natuurlijk

Eerlijkheid, duurzaamheid en bovenal je gezondheid zijn redenen waarom de jij voor natuurlijke haarproducten zou moeten kiezen. Op deze manier onderhoud je namelijk je haar (en je gezondheid!) op de best mogelijke manier en bereik je het beste resultaat.

Eerlijkheid en schone ingrediënten zijn een must en het is effectief bewezen dat door gebruik van mooie, schone producten de (hoofd)huid meer in balans is. Vergeet namelijk niet dat de huid je grootste orgaan is. Daar moeten we zuinig op zijn!”

De drie vestigingen

Op dit moment zitten wij in Tilburg, Den Bosch en Breda. Iedere salon heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen en teams. Wel is het zo dat wij in iedere salon de klant op dezelfde manier, met dezelfde producten en dezelfde behandelingen helpen. Ook de prijzen in de salons zijn gelijk aan elkaar.

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan