Ecologische kapper

Ecologische kapper vermijdt chemische en schadelijke stoffen

In veel haarverf en haarverzorgingsproducten zitten chemische en schadelijke stoffen die slecht zijn voor het milieu, je huid en je haar. Denk hierbij aan siliconen, sulfaten, parabenen en alcohol. Bovendien worden veel producten – helaas nog altijd – getest op dieren. Een ecologische kapper is een kapper die deze producten vermijdt in de kapsalon. Er zijn tegenwoordig namelijk veel eco-vriendelijke en organic alternatieven die hun werk uitstekend doen. Naast dat je hiermee een steentje bijdraagt aan een betere wereld, zul je zien dat ook je huid en haar een flinke boost krijgen.

Image

Waar PureLou voor staat

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Ecologische kappers met passie voor het vak

PureLou is een goed voorbeeld van een team van ecologische kappers die hun werk serieus neemt. Naast dat wij enkel met exclusieve en natuurlijke merken en producten werken, hebben wij een passie voor ons vak. Wij voorzien jou van een professionele haircut, brengen jouw haar in model en verven je haar met behulp van plantaardige kleuringen. Daarnaast voeren wij diverse luxueuze behandelingen uit, zoals een detox treatment of een hot oil treatment. Uiteraard werken we ook tijdens deze behandelingen enkel met ecologische producten. Merken die wij hanteren in de salon zijn onder andere Tabitha James Kraan, Innersense, House of Balm, Bouclème en Bio-T.

Contact met de kapper ecologisch

PureLou beschikt over twee salons, namelijk in Den Bosch en in Tilburg. Maak direct een afspraak met de kapper ecologisch als je toe bent aan een nieuwe, gezonde en duurzame look. Daarnaast kun je in onze webshop (Krullespulle.nl) alvast kennis maken met de producten ie wij gebruiken in de salon en verkopen door heel Nederland. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te bellen, te e-mailen of te benaderen via social media. Wij staan klaar om jou van een passend advies te voorzien, zowel over ecologische behandelingen als over onze producten, greenwashing of de Curly Girl methode!

Instagram Feed

© 2020 -- PureLou