Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Ga voor een plantenkleuring!

De vraag naar natuurlijke kleuringen groeit enorm. Iets waar wij als groene salon heel blij van worden! Tijdens het kleuren wordt het haar gelijk verzorgd en is het beter voor ieders gezondheid, zowel voor klant als kapper. Er is tegenwoordig een ruim scala aan kleurkeuzes beschikbaar, zelfs in blond tinten!

Planten geven je haar een natuurlijke kleuroptimale glans en het werkt versterkend en herstellend voor het haar. Een plantaardige kleur blijft aan de buitenkant van je haarvezel, daardoor worden de haarschubben niet geopend. Haarkleuringen op basis van planten veranderen nooit de structuur van je haar zoals wel het geval is bij een chemische kleuring. Een chemische kleuring dringt in de haarstructuur, door de haarschubben te openen kleur uit het haar te halen en de natuurlijke kleur te vervangen. Je zal ook merken dat het haar naarmate dat je het plantaardig kleurt voller wordt en je kleur langer mooi blijft.

Chemie is dus echt niet meer nodig in deze tijd!!! Maar waarom kun je beter kiezen voor een natuurlijk kleuring? We zetten het graag voor je op een rijtje waarom ook jij beter kunt kiezen voor het kleuren met plantjes.

  • Een plantaardige kleur blijft aan de buitenkant van je haarvezel, daardoor worden haarschubben niet geopend. Iets wat bij chemie wel gebeurt.
  • Haarkleuringen op basis van planten veranderen nooit de structuur van je haar zoals wel het geval is bij een chemische kleuring.
  • Het versterkt het haar en laat het voller lijken.
  • Een plantenkleuring is ook in te zetten als verzorgende kuur voor het haar.
  • Het geeft het haar ongelooflijk veel glans.
  • Het herstelt de hoofdhuid en versterkt de haarzakjes zodat deze een gezonde haar produceren.
  • Het is de ideale oplossing voor mensen die allergisch zijn voor stofjes in chemische kleuringen (denk aan PPD).
  • Het is veilig te gebruiken door zwangere vrouwen en mensen die chemo hebben ondergaan.

En het belangrijkste: een plantenkleur is 100% afbreekbaar en niet belastend voor mens en natuur!!!!

Oh, en een plantenkleur dekt net zo goed grijs haar als chemische verf!

Wij adviseren een plantenkleuring altijd in een salon te laten zetten, zeker wanneer het de eerste keer is en je de overstap van chemie naar natuurlijk maakt.

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan