Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Bavel

Kapper Bavel

Voor een leuke en goede kapper in de buurt van Bavel is PureLou ongetwijfeld een aanrader! PureLou is een kapper en krul-expert met een natuurlijke kijk op (krullend) haar gelegen in de omgeving van Bavel. PureLou heeft vestigingen in Breda, Tilburg en Den Bosch. Als erkende krul-expert en expert op het gebied van Eco vriendelijke producten en behandelingen zorgt PureLou voor de meest eerlijke en groene verzorging en styling van jouw haar. Het voordeel van Eco vriendelijke producten is dat ze niet alleen gezond en lief zijn voor je haar, maar ook voor de wereld om je heen. Daarom ontdek je in de PureLou salons alleen maar Eco vriendelijke producten. Bezoek de website van kapper PureLou vlakbij Bavel voor meer informatie of het boeken van een afspraak.

Beste krullenkapper bij Bavel

Ben je aan het rondkijken voor een krullenkapper in de omgeving Bavel? Overweeg dan zeker om een keer een kijkje te nemen bij Eco vriendelijke salon en krul-expert PureLou. PureLou is een krullenkapper met vestigingen in de buurt van Bavel waar gewerkt wordt vanuit een natuurlijke kijk op (krullend) haar. De verschillende salons van PureLou vind je in Breda, Tilburg en Den Bosch. Krullenkapper Purelou bij Bavel werkt alleen met Eco vriendelijke en Eco gecertificeerde producten om zo de meest optimale verzorgen van jouw (krullend) haar te garanderen. Bij PureLou zijn we er namelijk van overtuigd dat het creëren van de perfecte krul alleen mogelijk is met het gebruik van de juiste producten. Boek jouw afspraak bij krullenkapper PureLou vlakbij Bavel gemakkelijk en snel via de website.

Eco kapper voor krullen en andere haartypen vlakbij Bavel

Op zoek naar een kapper die volledig Eco en gespecialiseerd in krullen is in de omgeving van Bavel? In dat geval zit je bij PureLou op de juiste plek. Bij kapper PureLou wordt alleen gewerkt met Eco producten waar jouw haar blij wordt. Heb jij al besloten bij welke PureLou vestiging jij een afspraak wil maken? Voor de gezelligste en beste kapper voor krullen of andere haartypen vlakbij Bavel bezoek je PureLou!

Joke Engel

Een zaak met passie voor krullen 👍🏻

16-11-2023

Linde Schuit

28-10-2023

Sabine Koch

21-10-2023

Jose vd Broek

Mijn krullen vallen natuurlijk en geen pluizend haar meer na bezoek aan Purelou. Het gebruik van hun producten is n enorme boost voor mijn haren. Ik wil niet anders meer! Personeel erg vriendelijk en deskundig. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed

11-10-2023

Annemarije de Jong

Ik ben heel erg tevreden over PureLou Tilburg. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Ik ben ook heel happy met de haarproducten die gebruikt en aangeraden worden. Ik ga nooit meer naar een andere kapper. Mijn haar is er zo erg op vooruit gegaan. Ik wil nooit meer anders.

08-10-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan