Kapper Boxtel

Kapper Boxtel

Voor een goede kapper vlakbij Boxtel met een focus op Eco vriendelijke behandelingen en producten zit je bij PureLou goed. PureLou is een volledig Eco vriendelijke kapper. Dat houdt in dat er in de salons van PureLou uitsluitend met producten wordt gewerkt die niet schadelijk zijn voor je haar of het milieu. Als expert op het gebied van Eco haarverzorging- en styling geloven we bij PureLou dan ook dat je haar het mooist en sterkst is bij het gebruik van enkel Eco vriendelijke haarverzorgingsproducten. Als je op zoek bent naar een fijne en gezellige Eco-friendly kapper in de buurt van Boxtel raden we PureLou dan ook zeker aan. Je vindt de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. Voor welke vestiging ga jij?

Goede krullenkapper in de buurt van Boxtel

Aan het rondkijken naar een krullenkapper vlakbij Boxtel? Boek in dat geval eens een afspraak bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou bij Boxtel! PureLou is een kapper gespecialiseerd in krullen en een Eco vriendelijke aanpak. In de salons van deze krullenkapper vlakbij Boxtel worden er alleen maar verzorgings- en stylingproducten gebruikt die volledig vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Wanneer je een bezoek brengt aan PureLou ben je er dus altijd van verzekerd dat de producten garant staan voor een optimale verzorging van jouw haar, krullen, maar daarnaast ook nog eens lief zijn voor de planeet. Alle producten die bij PureLou gebruikt worden en verkrijgbaar zijn, zijn stuk voor stuk door de krul-experts geselecteerd. Bekijk de website voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

Eco kapper voor krullen Boxtel

Heb jij krullen en ben je op zoek naar een kapper gespecialiseerd in krullen in de buurt van Boxtel? Of misschien ben je specifiek op zoek naar een Eco vriendelijke kapper ongeacht jouw krullen of ander haartype in omgeving Boxtel? Boek dan direct jouw afspraak bij een van de salons van PureLou. PureLou is een Eco kapper met expertise in krullen en de optimale verzorging van het haar gevestigd in Den Bosch, Tilburg en Breda.

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan