Kapper Dongen

Kapper Dongen

Voor een kapper in de omgeving Dongen ben je bij salon PureLou aan het juiste adres. PureLou is een kapper gespecialiseerd in high-end Eco-producten en krullen vlakbij Dongen. Met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch breng je vanuit Dongen eenvoudig een bezoek aan deze gezellige kapper. Afgezien van de expertise in krullen, staat PureLou met name bekend om het werken met enkel en alleen 100% Eco vriendelijk haarverzorgings- en styling producten. Voor een eerlijke en eco-friendly kapper bij Dongen breng je dan ook een bezoek aan PureLou.

Krullenkapper vlakbij Dongen

Aan het rondkijken voor een krullenkapper in de buurt van Dongen? Stop dan met zoeken, want in dat geval is PureLou dé krullenkapper vlakbij Dongen waar je moet zijn! PureLou is een krullenkapper met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Je boekt heel eenvoudig een afspraak via de website. Wanneer je in Dongen of ergens anders in Brabant woont, is PureLou dan ook de perfecte krullenkapper, die bovendien ook nog eens volledig Eco vriendelijke aanpak hanteert. Dat houdt in dat er alleen maar groene en eerlijke producten gebruikt worden die zorgvuldig zijn geselecteerd door de PureLou Eco en krulexperts. Hierdoor weet je zeker dat de producten die PureLou gebruikt niet alleen lief zijn voor je haar maar ook lief zijn voor het milieu. Wanneer je op zoek bent naar een Eco krullenkapper vlakbij Dongen is PureLou gegarandeerd dé salon voor jou!

Eco kapper voor krullen bij Dongen

Ben jij de trotse bezitter van een mooie bos met krullen of ben je in het bijzonder op zoek naar een Eco vriendelijke kapper in de buurt van Dongen? Boek dan een afspraak bij PureLou. Met drie prachtige vestigingen in de omgeving is dit hét adres voor wanneer je op zoek bent naar een Eco kapper die daarnaast ook nog eens is gespecialiseerd in krullen bij Dongen. De groene en eerlijke haarverzorgings- en stylingproducten die worden gebruikt in de salon zijn natuurlijk ook geschikt voor andere haartypen.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan