Kapper Drunen

Kapper Drunen

Voor een goede en gezellige kapper in de omgeving van Drunen is PureLou een absolute aanrader! PureLou is een kapper met een volledig natuurlijke kijk op (krullend) haar gelegen in de buurt van Drunen. PureLou heeft namelijk vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als erkend expert op het gebied van krullen en daarnaast Eco vriendelijke producten en behandelingen wil PureLou het beste voor jouw haar én de wereld om jou heen. Daarom vind je in de salons van PureLou alleen maar eerlijke en gezonde producten voor de optimale verzorging van jouw haar. Bekijk de website van kapper PureLou in de buurt van Drunen voor informatie of boek meteen jouw afspraak.

Gezellige krullenkapper vlakbij Drunen

Op zoek naar een krullenkapper in de buurt van Drunen? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij Eco vriendelijke salon en krul-expert PureLou. PureLou is een krullenkapper gelegen vlakbij Drunen waar salon-experts werken vanuit een natuurlijke kijk op (krullend) haar. De verschillende salons van PureLou vind je in Tilburg, Breda en Den Bosch. Door het gebruik van enkel eerlijke en Eco gecertificeerde producten, ben je er bij PureLou altijd van verzekerd dat jouw haar of krullen optimaal worden verzorgd. Het is niet voor niets dat we bij PureLou geloven dat het creëren van de perfecte, gezonde krul alleen mogelijk is met het gebruik van de juiste producten. Je boekt jouw afspraak bij krullenkapper PureLou vlakbij Drunen eenvoudig via de website.

Eco kapper voor krullen en andere haartypen bij Drunen

Ben jij op zoek naar een kapper die helemaal Eco is, gespecialiseerd is in krullen en in de buurt van Drunen zit? In dat geval zit je bij PureLou op de juiste plek. Bij kapper PureLou werken krullen en Eco experts die weten van welke producten jouw haar blij wordt. Weet jij al bij welke vestiging van PureLou jij een afspraak gaat maken? Voor de leukste en beste kapper voor krullen of andere haartypen vlakbij Drunen kom je naar PureLou!

Nicolai Kuprych

In een woord, de beste kapper van Tilburg, lieve jonge dames en top service!

24-02-2023

Gisela Scheutjens

Ondanks probleem met te laat zijn file van 1uur toch alles gedaan

31-01-2023

Astrid Bakker

Super service. Klantvriendelijk en ik ben goed geknipt.

31-01-2023

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan