Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Gilze

Kapper Gilze

Voor beste en gezelligste kapper in de buurt van Gilze breng je een bezoek aan de salons van PureLou. PureLou is een Eco vriendelijke kapper die daarnaast ook gespecialiseerd is in krullen met vestigingen in Breda, Tilburg en Den Bosch. Als kapper gespecialiseerd in krullen en een natuurlijke kijk op haarverzorging is PureLou het aangewezen adres voor iedereen die een voorkeur heeft voor Eco of iedereen met krullend haar. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak van deze kapper in de buurt van Gilze kun je uitgaan van behandelingen met uitsluitend eerlijke en groene producten. Dat houdt in dat de haarverzorgings- en stylingproducten die bij PureLou gebruikt worden lief zijn voor jouw haar, krul én de wereld om jou heen. Voor de beste Eco kapper en krul-expert vlakbij Gilze kom je naar PureLou!

Eco krullenkapper in buurt van Gilze

Ben jij aan het zoeken naar de perfecte krullenkapper in de omgeving van Gilze? Overweeg dan eens om een afspraak te maken bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou vlakbij Gilze. Deze prachtige salon en gezellige kapperszaak voor krullen werkt vanuit een volledig natuurlijke kijk op haar en krullen. De (krul)experts van PureLou helpen jou om het beste in jouw haar naar boven te halen op een bewuste en gezonde manier. Deze eco-friendly krullenkapper in Brabant heeft bovendien drie verschillende mooie vestigingen gelegen in Breda, Tilburg en Den Bosch. Leuk om te weten: PureLou Breda beschikt naast een salon ook nog over een prachtige conceptstore waar je de mooiste accessoires, kledingstukken en leukste spulletjes vindt voor in huis – stuk voor stuk Eco vriendelijk natuurlijk!

Leukste eco kapper voor krullen en ander haar vlakbij Gilze

Wil jij het beste voor je haar en jouw haar laten knippen door een gespecialiseerde Eco kapper voor krullen in de buurt van Gilze? Dan is PureLou gegarandeerd dé salon voor jou! PureLou is een kwalitatieve kapper voor krullen en hanteert een volledig Eco vriendelijke aanpak in het behandelen en verzorgen van (krullend) haar. Bezoek de website voor meer informatie of het boeken van een afspraak.

Britley Breda

22-09-2023

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan