Kapper Goirle

Kapper Goirle

Voor de beste en leukste kapper van Brabant breng je een bezoek aan Eco vriendelijke salon en krulexpert PureLou. PureLou is een kapper met een natuurlijke kijk op haar en krullen. De salons van PureLou zijn gevestigd in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als kapper gespecialiseerd in Eco vriendelijke behandelingen en producten is PureLou het perfecte adres voor iedereen die het beste in zijn of haar haar naar boven wil halen en daarnaast bewust om wil gaan met het milieu. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak van deze kapper die daarnaast gespecialiseerd is in krullen weet je zeker dat jouw haar alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. De high-end haarverzorgings- en stylingproducten die bij PureLou gebruikt worden, zijn allemaal lief voor jouw haar, krul én het milieu. Voor de beste Eco kapper bij Goirle kom je naar PureLou!

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Goirle

Al een tijdje aan het ronkijken voor de perfecte krullenkapper in de omgeving van Goirle? Overweeg dan om eens een afspraak te maken bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou vlakbij Goirle. Deze leuke en gezellige kapperszaak voor krullen werkt vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. Samen met jou brengen de experts van PureLou het beste in jouw haar naar boven. Ze leren jou om jouw haar optimaal te verzorgen én stylen door producten te gebruiken die niet alleen lief zijn voor je haar, maar ook voor de wereld om jou heen. Welke vestiging je ook kiest, voor de beste en leukste krullenkapper vlakbij Goirle breng je een bezoek aan PureLou.

Leukste eco kapper voor krullen en ander haar bij Goirle

Ben jij de trotse bezitter van een prachtige bos met krullen en ben je op zoek naar een kapper in de buurt van Goirle die gespecialiseerd is in krullen? Of ben je in het bijzonder op zoek naar een kapper vlakbij Goirle die alleen maar Eco vriendelijke producten gebruikt? In dat geval zit je bij PureLou goed! Bekijk voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak de website.

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan