Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Goirle

Kapper Goirle

Voor de beste en leukste kapper van Brabant breng je een bezoek aan Eco vriendelijke salon en krulexpert PureLou. PureLou is een kapper met een natuurlijke kijk op haar en krullen. De salons van PureLou zijn gevestigd in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als kapper gespecialiseerd in Eco vriendelijke behandelingen en producten is PureLou het perfecte adres voor iedereen die het beste in zijn of haar haar naar boven wil halen en daarnaast bewust om wil gaan met het milieu. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak van deze kapper die daarnaast gespecialiseerd is in krullen weet je zeker dat jouw haar alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. De high-end haarverzorgings- en stylingproducten die bij PureLou gebruikt worden, zijn allemaal lief voor jouw haar, krul én het milieu. Voor de beste Eco kapper bij Goirle kom je naar PureLou!

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Goirle

Al een tijdje aan het ronkijken voor de perfecte krullenkapper in de omgeving van Goirle? Overweeg dan om eens een afspraak te maken bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou vlakbij Goirle. Deze leuke en gezellige kapperszaak voor krullen werkt vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. Samen met jou brengen de experts van PureLou het beste in jouw haar naar boven. Ze leren jou om jouw haar optimaal te verzorgen én stylen door producten te gebruiken die niet alleen lief zijn voor je haar, maar ook voor de wereld om jou heen. Welke vestiging je ook kiest, voor de beste en leukste krullenkapper vlakbij Goirle breng je een bezoek aan PureLou.

Leukste eco kapper voor krullen en ander haar bij Goirle

Ben jij de trotse bezitter van een prachtige bos met krullen en ben je op zoek naar een kapper in de buurt van Goirle die gespecialiseerd is in krullen? Of ben je in het bijzonder op zoek naar een kapper vlakbij Goirle die alleen maar Eco vriendelijke producten gebruikt? In dat geval zit je bij PureLou goed! Bekijk voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak de website.

Joke Engel

Een zaak met passie voor krullen 👍🏻

16-11-2023

Linde Schuit

28-10-2023

Sabine Koch

21-10-2023

Jose vd Broek

Mijn krullen vallen natuurlijk en geen pluizend haar meer na bezoek aan Purelou. Het gebruik van hun producten is n enorme boost voor mijn haren. Ik wil niet anders meer! Personeel erg vriendelijk en deskundig. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed

11-10-2023

Annemarije de Jong

Ik ben heel erg tevreden over PureLou Tilburg. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Ik ben ook heel happy met de haarproducten die gebruikt en aangeraden worden. Ik ga nooit meer naar een andere kapper. Mijn haar is er zo erg op vooruit gegaan. Ik wil nooit meer anders.

08-10-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan