Kapper Goirle

Kapper Goirle

Voor de beste en leukste kapper van Brabant breng je een bezoek aan Eco vriendelijke salon en krulexpert PureLou. PureLou is een kapper met een natuurlijke kijk op haar en krullen. De salons van PureLou zijn gevestigd in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als kapper gespecialiseerd in Eco vriendelijke behandelingen en producten is PureLou het perfecte adres voor iedereen die het beste in zijn of haar haar naar boven wil halen en daarnaast bewust om wil gaan met het milieu. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak van deze kapper die daarnaast gespecialiseerd is in krullen weet je zeker dat jouw haar alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. De high-end haarverzorgings- en stylingproducten die bij PureLou gebruikt worden, zijn allemaal lief voor jouw haar, krul én het milieu. Voor de beste Eco kapper bij Goirle kom je naar PureLou!

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Goirle

Al een tijdje aan het ronkijken voor de perfecte krullenkapper in de omgeving van Goirle? Overweeg dan om eens een afspraak te maken bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou vlakbij Goirle. Deze leuke en gezellige kapperszaak voor krullen werkt vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. Samen met jou brengen de experts van PureLou het beste in jouw haar naar boven. Ze leren jou om jouw haar optimaal te verzorgen én stylen door producten te gebruiken die niet alleen lief zijn voor je haar, maar ook voor de wereld om jou heen. Welke vestiging je ook kiest, voor de beste en leukste krullenkapper vlakbij Goirle breng je een bezoek aan PureLou.

Leukste eco kapper voor krullen en ander haar bij Goirle

Ben jij de trotse bezitter van een prachtige bos met krullen en ben je op zoek naar een kapper in de buurt van Goirle die gespecialiseerd is in krullen? Of ben je in het bijzonder op zoek naar een kapper vlakbij Goirle die alleen maar Eco vriendelijke producten gebruikt? In dat geval zit je bij PureLou goed! Bekijk voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak de website.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan