Kapper Hilvarenbeek

Kapper Hilvarenbeek

Voor de beste kapper in de buurt van Hilvarenbeek breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper met een Eco vriendelijke kijk op haarverzorging en krullen met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als kapper gespecialiseerd in krullen is PureLou het aangewezen adres voor iedereen met krullend haar die woonachtig is in Hilvarenbeek of omstreken. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak weet je zeker dat jouw haar enkel en alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. Dat houdt in dat de haarverzorgings- en stylingproducten die bij PureLou gebruikt worden allemaal lief zijn voor jouw haar of krullen én jouw omgeving. De producten die gebruikt worden in de salon zijn vrij van chemische en schadelijke stoffen. Voor de beste Eco kapper vlakbij Hilvarenbeek kom je naar PureLou!

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Hilvarenbeek

Ben jij al een tijdje aan het zoeken naar de perfecte krullenkapper in de buurt van Hilvarenbeek? Boek dan eens een afspraak bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou vlakbij Hilvarenbeek. Deze leuke en gezellige kapperszaak werkt vanuit een volledig natuurlijke kijk op haar en krullen. Samen met jou brengen de (krul)experts van PureLou het beste in jouw haar naar boven en helpen zij jou bij het creëren van jouw perfecte krul of gezond haar. Je vindt de vestigingen van PureLou in drie verschillende mooie steden: Tilburg, Breda en Den Bosch. Welke vestiging je ook kiest, voor de beste en leukste krullenkapper in de buurt van Hilvarenbeek breng je een bezoek aan PureLou.

Leukste eco kapper voor krullen en ander haar bij Hilvarenbeek

Wil jij jouw haar graag laten knippen en behandelen door een Eco kapper in de omgeving van Hilvarenbeek? Of ben je specifiek op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in krullen? Dan is PureLou gegarandeerd de salon waar je naartoe moet. Via de website van Eco kapper voor krullen Purelou boek je eenvoudig jouw afspraak in de buurt van Hilvarenbeek.

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan