Kapper Hilvarenbeek

Kapper Hilvarenbeek

Voor de beste kapper in de buurt van Hilvarenbeek breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper met een Eco vriendelijke kijk op haarverzorging en krullen met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als kapper gespecialiseerd in krullen is PureLou het aangewezen adres voor iedereen met krullend haar die woonachtig is in Hilvarenbeek of omstreken. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak weet je zeker dat jouw haar enkel en alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. Dat houdt in dat de haarverzorgings- en stylingproducten die bij PureLou gebruikt worden allemaal lief zijn voor jouw haar of krullen én jouw omgeving. De producten die gebruikt worden in de salon zijn vrij van chemische en schadelijke stoffen. Voor de beste Eco kapper vlakbij Hilvarenbeek kom je naar PureLou!

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Hilvarenbeek

Ben jij al een tijdje aan het zoeken naar de perfecte krullenkapper in de buurt van Hilvarenbeek? Boek dan eens een afspraak bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou vlakbij Hilvarenbeek. Deze leuke en gezellige kapperszaak werkt vanuit een volledig natuurlijke kijk op haar en krullen. Samen met jou brengen de (krul)experts van PureLou het beste in jouw haar naar boven en helpen zij jou bij het creëren van jouw perfecte krul of gezond haar. Je vindt de vestigingen van PureLou in drie verschillende mooie steden: Tilburg, Breda en Den Bosch. Welke vestiging je ook kiest, voor de beste en leukste krullenkapper in de buurt van Hilvarenbeek breng je een bezoek aan PureLou.

Leukste eco kapper voor krullen en ander haar bij Hilvarenbeek

Wil jij jouw haar graag laten knippen en behandelen door een Eco kapper in de omgeving van Hilvarenbeek? Of ben je specifiek op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in krullen? Dan is PureLou gegarandeerd de salon waar je naartoe moet. Via de website van Eco kapper voor krullen Purelou boek je eenvoudig jouw afspraak in de buurt van Hilvarenbeek.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan