Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Hilvarenbeek

Kapper Hilvarenbeek

Voor de beste kapper in de buurt van Hilvarenbeek breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper met een Eco vriendelijke kijk op haarverzorging en krullen met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als kapper gespecialiseerd in krullen is PureLou het aangewezen adres voor iedereen met krullend haar die woonachtig is in Hilvarenbeek of omstreken. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak weet je zeker dat jouw haar enkel en alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. Dat houdt in dat de haarverzorgings- en stylingproducten die bij PureLou gebruikt worden allemaal lief zijn voor jouw haar of krullen én jouw omgeving. De producten die gebruikt worden in de salon zijn vrij van chemische en schadelijke stoffen. Voor de beste Eco kapper vlakbij Hilvarenbeek kom je naar PureLou!

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Hilvarenbeek

Ben jij al een tijdje aan het zoeken naar de perfecte krullenkapper in de buurt van Hilvarenbeek? Boek dan eens een afspraak bij Eco vriendelijke krullenkapper PureLou vlakbij Hilvarenbeek. Deze leuke en gezellige kapperszaak werkt vanuit een volledig natuurlijke kijk op haar en krullen. Samen met jou brengen de (krul)experts van PureLou het beste in jouw haar naar boven en helpen zij jou bij het creëren van jouw perfecte krul of gezond haar. Je vindt de vestigingen van PureLou in drie verschillende mooie steden: Tilburg, Breda en Den Bosch. Welke vestiging je ook kiest, voor de beste en leukste krullenkapper in de buurt van Hilvarenbeek breng je een bezoek aan PureLou.

Leukste eco kapper voor krullen en ander haar bij Hilvarenbeek

Wil jij jouw haar graag laten knippen en behandelen door een Eco kapper in de omgeving van Hilvarenbeek? Of ben je specifiek op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in krullen? Dan is PureLou gegarandeerd de salon waar je naartoe moet. Via de website van Eco kapper voor krullen Purelou boek je eenvoudig jouw afspraak in de buurt van Hilvarenbeek.

Joke Engel

Een zaak met passie voor krullen 👍🏻

16-11-2023

Linde Schuit

28-10-2023

Sabine Koch

21-10-2023

Jose vd Broek

Mijn krullen vallen natuurlijk en geen pluizend haar meer na bezoek aan Purelou. Het gebruik van hun producten is n enorme boost voor mijn haren. Ik wil niet anders meer! Personeel erg vriendelijk en deskundig. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed

11-10-2023

Annemarije de Jong

Ik ben heel erg tevreden over PureLou Tilburg. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Ik ben ook heel happy met de haarproducten die gebruikt en aangeraden worden. Ik ga nooit meer naar een andere kapper. Mijn haar is er zo erg op vooruit gegaan. Ik wil nooit meer anders.

08-10-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan