Kapper krullend haar

PureLou: kapper krullend haar

Ben je op zoek naar een kapper krullend haar? Maak dan kennis met PureLou. Wij zijn een krullenspecialist met vestigingen in Den Bosch en Tilburg. In onze salon helpen we jou aan een nieuw kapsel waarin jouw krullen optimaal tot zijn recht komen. Van knippen tot aan kleuren of je haar mooi in model brengen voor een speciale gelegenheid: wij draaien onze hand er niet voor om. Daarnaast kun je bij ons terecht voor luxueuze behandelingen, bijvoorbeeld om je hoofdhuid te detoxen (ideaal bij diverse haarproblemen) of een hot oil treatment (dé manier om jouw haar een oppepper te geven).

Image

Waar PureLou voor staat

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Eco-vriendelijke kapper voor krullen

PureLou is een eco-vriendelijke kapper voor krullen. Dit houdt in dat wij alleen met merken en producten werken die lief zijn voor je haar én voor het milieu. Chemische en schadelijke stoffen houden wij uit door. Liever kiezen wij voor plantaardige, biologische en natuurlijke alternatieven. In onze salon werken we daarom met diverse exclusieve merken zoals Marlie Bo, Bio-T, Tabitha James Kraan en Ecoslay. Ben je benieuwd naar onze merken en producten (die overigens goedgekeurd zijn volgens de CG-methode en bij het greenwashing principe passen)? Kijk dan rond op onze website of in onze webshop: Krullespulle.nl.

Maak een afspraak met de kapper gespecialiseerd in krullen

Wil je direct een afspraak maken met onze kapper gespecialiseerd in krullen? Bel of e-mail ons dan of maak een afspraak via onze website. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk altijd contacteren of onze website raadplegen. Zo vind je online meer over de behandelingen die wij uitvoeren, onze prijzen, ons team en de PureLou salons in Den Bosch en Tilburg. In deze salons zijn mannen, vrouwen en kinderen met én zonder krullen van harte welkom. Wij hopen jou daar dan ook snel te zien voor een frisse, eco-vriendelijke en professionele haircut!

Instagram Feed

© 2020 -- PureLou