Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Oisterwijk

Kapper Oisterwijk

Voor een kwalitatieve en gezellige kapper in de buurt van Oisterwijk breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper met een volledig natuurlijke kijk op haarproducten. Daarnaast staat PureLou ook bekend om haar (Eco) expertise met betrekking tot krullend haar. PureLou heeft een aantal vestigingen in Brabant: in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als Eco kapper gespecialiseerd in krullen gelegen in de buurt van Oisterwijk, heeft PureLou het beste voor met jouw haar of krul en het milieu. De salon gebruikt uitsluitend eerlijke en gezonde producten en behandelingen waarmee we de meest optimale verzorging van jouw haar garanderen. Voor een eerlijke kapper in de buurt van Oisterwijk breng je een bezoek aan PureLou.

Eco vriendelijke krullenkapper omgeving Oisterwijk

Ben jij al een tijdje op zoek naar een krullenkapper vlakbij Oisterwijk en wil je het liefst ook een kapper die bewust kiest voor een Eco vriendelijke aanpak? Neem dan eens een kijkje bij Eco-friendly haarsalon PureLou. PureLou is een krullenkapper met een natuurlijke kijk op krullen en is gevestigd in Tilburg, Breda en Den Bosch. Met het gebruik van enkel natuurlijke en eerlijke high-end producten, helpt PureLou jou bij het creëren en verzorgen van gezond haar en/of de perfecte krul. Wanneer je op zoek bent naar een krullenkapper in de omgeving van Oisterwijk raden we dan ook zeker aan om een bezoek te brengen aan PureLou Tilburg of PureLou Den Bosch. Je boekt jouw afspraak eenvoudig via de website. Weet jij al aan welke salon jij een bezoek gaat brengen?

Kapper voor krullen bij Oisterwijk

Heb jij krullen en wil jij jouw haar graag laten knippen of behandelen door een kapper in de omgeving van Oisterwijk? Voor het behandelen of stylen van je haar door een kapper krullen bij Oisterwijk is PureLou zeker een aanrader. Naast krul-expertise staat PureLou ook bekend om haar natuurlijke kijk op haar. Dat betekent: alleen gebruik van producten die vrij zijn van schadelijke of chemische stoffen. Voor het creëren van gezond haar of de perfecte krul aan de hand van een natuurlijke aanpak, boek je een afspraak bij PureLou.

Britley Breda

22-09-2023

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan