Kapper Oisterwijk

Kapper Oisterwijk

Voor een kwalitatieve en gezellige kapper in de buurt van Oisterwijk breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper met een volledig natuurlijke kijk op haarproducten. Daarnaast staat PureLou ook bekend om haar (Eco) expertise met betrekking tot krullend haar. PureLou heeft een aantal vestigingen in Brabant: in Tilburg, Breda en Den Bosch. Als Eco kapper gespecialiseerd in krullen gelegen in de buurt van Oisterwijk, heeft PureLou het beste voor met jouw haar of krul en het milieu. De salon gebruikt uitsluitend eerlijke en gezonde producten en behandelingen waarmee we de meest optimale verzorging van jouw haar garanderen. Voor een eerlijke kapper in de buurt van Oisterwijk breng je een bezoek aan PureLou.

Eco vriendelijke krullenkapper omgeving Oisterwijk

Ben jij al een tijdje op zoek naar een krullenkapper vlakbij Oisterwijk en wil je het liefst ook een kapper die bewust kiest voor een Eco vriendelijke aanpak? Neem dan eens een kijkje bij Eco-friendly haarsalon PureLou. PureLou is een krullenkapper met een natuurlijke kijk op krullen en is gevestigd in Tilburg, Breda en Den Bosch. Met het gebruik van enkel natuurlijke en eerlijke high-end producten, helpt PureLou jou bij het creëren en verzorgen van gezond haar en/of de perfecte krul. Wanneer je op zoek bent naar een krullenkapper in de omgeving van Oisterwijk raden we dan ook zeker aan om een bezoek te brengen aan PureLou Tilburg of PureLou Den Bosch. Je boekt jouw afspraak eenvoudig via de website. Weet jij al aan welke salon jij een bezoek gaat brengen?

Kapper voor krullen bij Oisterwijk

Heb jij krullen en wil jij jouw haar graag laten knippen of behandelen door een kapper in de omgeving van Oisterwijk? Voor het behandelen of stylen van je haar door een kapper krullen bij Oisterwijk is PureLou zeker een aanrader. Naast krul-expertise staat PureLou ook bekend om haar natuurlijke kijk op haar. Dat betekent: alleen gebruik van producten die vrij zijn van schadelijke of chemische stoffen. Voor het creëren van gezond haar of de perfecte krul aan de hand van een natuurlijke aanpak, boek je een afspraak bij PureLou.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan