Kapper Oosterhout

Kapper Oosterhout

Voor een ervaren en gezellige kapper in de omgeving Oosterhout ga je naar PureLou. PureLou is een kapper met een 100% natuurlijke kijk op (krullend) haar vlakbij Oosterhout. PureLou heeft verschillende mooie vestigingen in Brabant, namelijk in Breda, Tilburg en Den Bosch. Als expert op het gebied van Eco verzorging van haar en krullen weten de salon-experts van PureLou precies waar jouw haar blij van wordt. Dankzij het gebruik van enkel Eco vriendelijke producten voor de behandeling en styling van haar gaat PureLou op een bewuste manier om met jouw haar én de planeet. Bekijk de website van kapper PureLou vlakbij Oosterhout voor meer informatie of voor het direct boeken van jouw afspraak.

Gezellige krullenkapper omgeving Oosterhout

Op zoek naar een krullenkapper in de omgeving Oosterhout? Breng dan eens een bezoek aan Eco vriendelijke kapper en krul-expert PureLou. PureLou is een krullenkapper in de buurt van Oosterhout waar gewerkt wordt vanuit een natuurlijke kijk op haar. De verschillende salons van PureLou vind je in Breda, Tilburg en Den Bosch. Doordat er alleen Eco vriendelijke producten gebruikt worden bij de salons van PureLou, kun je er altijd van op aan dat jouw (krullend) haar op de beste en meest eerlijke manier verzorgd wordt. Niet voor niets geloven we bij PureLou dat het creëren van de perfecte en gezonde krul alleen mogelijk is met het gebruik van Eco vriendelijke haarverzorgings- en stylingproducten. Je boekt jouw afspraak bij krullenkapper PureLou vlakbij Oosterhout eenvoudig via de website.

Eco kapper en expert in krullen vlakbij Oosterhout

Ben jij op zoek naar een kapper die 100% Eco vriendelijk is, gespecialiseerd is in krullen en vlakbij Oosterhout gevestigd is? In dat geval zit je bij PureLou op de juiste plek. Bij kapper PureLou werken Eco en krul-experts die weten wat het beste in jouw haar naar boven brengt. Bij welke PureLou vestiging ga jij een afspraak boeken? Voor de leukste en beste kapper voor krullen en andere haartypen in de buurt van Oosterhout kom je naar PureLou!

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan