Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Oosterhout

Kapper Oosterhout

Voor een ervaren en gezellige kapper in de omgeving Oosterhout ga je naar PureLou. PureLou is een kapper met een 100% natuurlijke kijk op (krullend) haar vlakbij Oosterhout. PureLou heeft verschillende mooie vestigingen in Brabant, namelijk in Breda, Tilburg en Den Bosch. Als expert op het gebied van Eco verzorging van haar en krullen weten de salon-experts van PureLou precies waar jouw haar blij van wordt. Dankzij het gebruik van enkel Eco vriendelijke producten voor de behandeling en styling van haar gaat PureLou op een bewuste manier om met jouw haar én de planeet. Bekijk de website van kapper PureLou vlakbij Oosterhout voor meer informatie of voor het direct boeken van jouw afspraak.

Gezellige krullenkapper omgeving Oosterhout

Op zoek naar een krullenkapper in de omgeving Oosterhout? Breng dan eens een bezoek aan Eco vriendelijke kapper en krul-expert PureLou. PureLou is een krullenkapper in de buurt van Oosterhout waar gewerkt wordt vanuit een natuurlijke kijk op haar. De verschillende salons van PureLou vind je in Breda, Tilburg en Den Bosch. Doordat er alleen Eco vriendelijke producten gebruikt worden bij de salons van PureLou, kun je er altijd van op aan dat jouw (krullend) haar op de beste en meest eerlijke manier verzorgd wordt. Niet voor niets geloven we bij PureLou dat het creëren van de perfecte en gezonde krul alleen mogelijk is met het gebruik van Eco vriendelijke haarverzorgings- en stylingproducten. Je boekt jouw afspraak bij krullenkapper PureLou vlakbij Oosterhout eenvoudig via de website.

Eco kapper en expert in krullen vlakbij Oosterhout

Ben jij op zoek naar een kapper die 100% Eco vriendelijk is, gespecialiseerd is in krullen en vlakbij Oosterhout gevestigd is? In dat geval zit je bij PureLou op de juiste plek. Bij kapper PureLou werken Eco en krul-experts die weten wat het beste in jouw haar naar boven brengt. Bij welke PureLou vestiging ga jij een afspraak boeken? Voor de leukste en beste kapper voor krullen en andere haartypen in de buurt van Oosterhout kom je naar PureLou!

Joke Engel

Een zaak met passie voor krullen 👍🏻

16-11-2023

Linde Schuit

28-10-2023

Sabine Koch

21-10-2023

Jose vd Broek

Mijn krullen vallen natuurlijk en geen pluizend haar meer na bezoek aan Purelou. Het gebruik van hun producten is n enorme boost voor mijn haren. Ik wil niet anders meer! Personeel erg vriendelijk en deskundig. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed

11-10-2023

Annemarije de Jong

Ik ben heel erg tevreden over PureLou Tilburg. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Ik ben ook heel happy met de haarproducten die gebruikt en aangeraden worden. Ik ga nooit meer naar een andere kapper. Mijn haar is er zo erg op vooruit gegaan. Ik wil nooit meer anders.

08-10-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan