Kapper Rijen

Kapper Rijen

Voor een goede kapper vlakbij Rijen die zich focust op natuurlijke behandelingen en producten ben je bij PureLou aan het juiste adres. PureLou is een Eco vriendelijke kapper gespecialiseerd in krullen. Dat betekent dat we krullen, maar natuurlijk ook andere haartypen, behandelen vanuit een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als Eco vriendelijke kapper in de buurt van Rijen staat PureLou garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor haar en het milieu. Wanneer je op zoek bent naar een fijne, eco-friendly kapper vlakbij Rijen die zich specifiek richt op krullen dan zit je bij PureLou goed! Naast een vestiging in Tilburg, heeft Purelou bovendien ook een vestiging in Breda en Den Bosch. Wanneer je woonachtig bent in Rijen bezoek je jouw nieuwe favoriete Eco kapper voor krullen dus heel gemakkelijk!

Krullenkapper in de buurt van Rijen

Op zoek bent naar een krullenkapper in de buurt van Rijen? Breng dan een bezoek aan Eco vriendelijke krullenkapper PureLou! PureLou is en kapper vlakbij Rijen waar enkel en alleen zorgvuldig geselecteerde en eerlijke producten worden gebruikt die zorgen voor een verbluffend eindresultaat én de perfecte krul. Als kapper gespecialiseerd in Eco-friendly producten, behandelingen en krullen weten wij als geen ander hoe jij het beste in jouw haar naar boven haalt. Alles wat wij doen, doen wij volgens een volledig Eco-gecertificeerde aanpak. Dat betekent dat wij in onze salons geen gebruikmaken van haarproducten die chemische of schadelijke stoffen bevatten. Voor een Eco vriendelijke krullenkapper in de buurt van Rijen breng je daarom een bezoek aan Purelou. Bezoek de website voor meer informatie.

Eco vriendelijke kapper voor krullen Rijen

Heb jij krullen of wil jij jouw haar alleen nog maar verzorgen en stylen met producten die 100% natuurlijk en volledig vrij zijn van schadelijke stoffen? Breng in dat geval een bezoek aan Eco vriendelijke kapper voor krullen PureLou vlakbij Rijen. Wanneer je woonachtig bent in Rijen breng je heel eenvoudig een bezoek aan PureLou Tilburg of PureLou Breda. PureLou is als Eco kapper voor krullen bij Rijen ook gevestigd in Den Bosch.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan