Kapper Roosendaal

Kapper Roosendaal

Voor een kwalitatieve kapper vlakbij Roosendaal zit je bij PureLou goed. PureLou is een haarsalon en expert in high-end Eco-producten gelegen in de buurt van Roosendaal. Voor de meest optimale verzorging van jouw haar breng je dan ook zeker een bezoek aan een van de salons van PureLou. Met vestigingen in Breda, Den Bosch en Tilburg breng je vanuit Roosendaal eenvoudig een bezoek aan een van de gezellige salons van deze Eco-expert. Naast de expertise van PureLou op het gebied van Eco, staat de salon ook bekend om expertise in krullen. Bezoek voor meer info of het boeken van een afspraak de website.

Goede krullenkapper omgeving Roosendaal

Aan het rondkijken voor een krullenkapper in de buurt van Roosendaal? In dat geval is PureLou ongetwijfeld dé krullenkapper in de omgeving van Roosendaal waar je naar op zoek bent en jouw haar blij van wordt! PureLou is een krullenkapper met vestigingen in Breda, Den Bosch en Tilburg. Een afspraak boeken bij PureLou gaat heel makkelijk en snel via de website. Heb je bij het vinden van een krullenkapper in de omgeving van Roosendaal daarnaast voorkeur voor het gebruik van Eco vriendelijke producten? Ook dan zit je bij PureLou goed. Bij PureLou ben je er namelijk van verzekerd dat er alleen producten worden gebruikt die 100% vrij zijn van schadelijke stoffen. Fijn toch?

Eco vriendelijke kapper voor krullen vlakbij Roosendaal

Heb jij krullen of een mooie slag en ben je specifiek op zoek naar een Eco kapper in de buurt van Roosendaal? Boek is dat geval snel een afspraak bij Eco kapper voor krullen PureLou vlakbij Roosendaal. Deze kapper is niet alleen gespecialiseerd in krullen, maar ook in een Eco vriendelijke aanpak. Boek jij jouw afspraak bij PureLou in Breda of toch een van de andere twee vestigingen? Waar je ook voor kiest, PureLou is ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete kapper!

Nicolai Kuprych

In een woord, de beste kapper van Tilburg, lieve jonge dames en top service!

24-02-2023

Gisela Scheutjens

Ondanks probleem met te laat zijn file van 1uur toch alles gedaan

31-01-2023

Astrid Bakker

Super service. Klantvriendelijk en ik ben goed geknipt.

31-01-2023

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan