Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Roosendaal

Kapper Roosendaal

Voor een kwalitatieve kapper vlakbij Roosendaal zit je bij PureLou goed. PureLou is een haarsalon en expert in high-end Eco-producten gelegen in de buurt van Roosendaal. Voor de meest optimale verzorging van jouw haar breng je dan ook zeker een bezoek aan een van de salons van PureLou. Met vestigingen in Breda, Den Bosch en Tilburg breng je vanuit Roosendaal eenvoudig een bezoek aan een van de gezellige salons van deze Eco-expert. Naast de expertise van PureLou op het gebied van Eco, staat de salon ook bekend om expertise in krullen. Bezoek voor meer info of het boeken van een afspraak de website.

Goede krullenkapper omgeving Roosendaal

Aan het rondkijken voor een krullenkapper in de buurt van Roosendaal? In dat geval is PureLou ongetwijfeld dé krullenkapper in de omgeving van Roosendaal waar je naar op zoek bent en jouw haar blij van wordt! PureLou is een krullenkapper met vestigingen in Breda, Den Bosch en Tilburg. Een afspraak boeken bij PureLou gaat heel makkelijk en snel via de website. Heb je bij het vinden van een krullenkapper in de omgeving van Roosendaal daarnaast voorkeur voor het gebruik van Eco vriendelijke producten? Ook dan zit je bij PureLou goed. Bij PureLou ben je er namelijk van verzekerd dat er alleen producten worden gebruikt die 100% vrij zijn van schadelijke stoffen. Fijn toch?

Eco vriendelijke kapper voor krullen vlakbij Roosendaal

Heb jij krullen of een mooie slag en ben je specifiek op zoek naar een Eco kapper in de buurt van Roosendaal? Boek is dat geval snel een afspraak bij Eco kapper voor krullen PureLou vlakbij Roosendaal. Deze kapper is niet alleen gespecialiseerd in krullen, maar ook in een Eco vriendelijke aanpak. Boek jij jouw afspraak bij PureLou in Breda of toch een van de andere twee vestigingen? Waar je ook voor kiest, PureLou is ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete kapper!

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan