Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Waalwijk

Kapper Waalwijk

Voor een zeer gewaardeerde kapper in de buurt van Waalwijk kom je langs bij PureLou. PureLou is een kapper met een 100% natuurlijke kijk op (krullend) haar vlakbij Waalwijk met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda. Als erkende salon heeft PureLou het beste voor met jouw haar, krul en de wereld om jou heen. In de salons van PureLou worden er namelijk alleen maar groene, eerlijke en gezonde producten gebruikt en behandelingen uitgevoerd waarmee de beste en meest optimale verzorging van jouw haar wordt gegarandeerd. Bij kapper PureLou in de omgeving van Waalwijk kun je daarom altijd aan van de beste verzorging van jouw haar.

Eco vriendelijke krullenkapper omgeving Waalwijk

Ben jij al een tijdje op zoek naar een krullenkapper vlakbij Waalwijk? Neem dan eens een kijkje bij Eco vriendelijke salon van krul-expert PureLou. PureLou is Eco vriendelijke krullenkapper in de buurt van Waalwijk met een natuurlijke kijk op (krullend) haar. De vestigingen van PureLou vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Doordat de Eco en krul-experts van PureLou alleen maar eerlijke en Eco gecertificeerde producten gebruiken, ben jij ervan verzekerd dat jouw haar optimaal wordt verzorgd. Als Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Waalwijk helpt PureLou jou door het gebruik van de juiste producten maar al te graag bij het creëren, verzorgen en stylen van jouw perfecte krul. Nieuwsgierig geworden? Bekijk voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak de website.

Eco kapper voor krullen en andere haartypen vlakbij Waalwijk

Heb jij krullen en wil jij graag een keertje naar een kapper die hierin gespecialiseerd is in de omgeving van Waalwijk? Zoek dan niet verder, want in dat geval is PureLou de plek waar je moet zijn. PureLou is een kapper gespecialiseerd in krullen met een natuurlijke kijk op haar en is gevestigd op drie locaties in de buurt van Waalwijk, namelijk: Den Bosch, Tilburg en Breda. Voor het creëren van de perfecte krul en de beste en leukste krullenkapper vlakbij Waalwijk, boek je een afspraak bij PureLou.

Britley Breda

22-09-2023

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan