Krullenkapper

Krullenkapper met liefde voor krullen!

Een goede krullenkapper vinden is niet makkelijk. Niet elke kapper heeft even veel ervaring met krullend haar of heeft het talent om jouw krullenkoppie perfect te knippen. Daarnaast is het belangrijk dat een kapper jouw haar begrijpt én liefde voor het vak heeft. Gelukkig biedt het team van PureLou jou de oplossing. Naast dat wij een deskundige en enthousiaste krullenspecialist zijn, werken wij met de beste merken en producten. Wij selecteren namelijk enkel merken en producten die jou haar optimaal verzorgen én goed zijn voor het milieu. Chemische en schadelijke stoffen zijn dan ook uit den boze in onze kapsalon!

Image

Waar PureLou voor staat

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Kapper krullen behandelingen

Onze kapper krullen biedt jou graag verschillende behandeling. Van het knippen tot aan het in model brengen of verven van jouw haar. Uiteraard werken wij hierbij met onze favoriete merken, zoals plantaardige kleuringen van Bio-T. Daarnaast bieden wij luxueuze behandelingen zoals een hoofdhuidmassage, een voedend masker, een detox treatment en een hot oil treatment. Op onze website lees je meer over de behandelingen en de bijbehorende prijzen. Voor meer informatie over onze exclusieve merken en producten verwijzen we je graag door naar onze webshop: Krullespulle.nl. Hier vind je een duidelijk overzicht van de eco-vriendelijke merken die wij hanteren en wat deze kunnen betekenen voor jouw haar.

Contact opnemen met de krullen kapper

Contact opnemen met de krullen kapper PureLou kan via onze website, de e-mail, telefoon of social media. Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt of als je meer informatie wilt. Wij staan klaar om jou op weg te helpen naar gezonde, glanzende en mooie krullen. Tot slot wijzen we je graag op het feit dat wij niet alleen een krullenspecialist zijn, maar je tevens meer kunnen vertellen over de Curly Girl methode en greenwashing. Zowel de CG methode als greenwashing sluiten zeer goed aan bij onze werkwijze en visie en zijn zaken waar we ook jou graag enthousiast over maken!

Instagram Feed

© 2020 -- PureLou