Krullenspecialist

PureLou is dé krullenspecialist die jouw haar begrijpt

PureLou is dé krullenspecialist die jou en je haar begrijpt. Ons deskundige team weet namelijk als geen ander dat krullen wat extra liefde en expertise nodig hebben. Naast dat wij jouw haar knippen, in model brengen en verven voeren wij extra treatments uit. Denk hierbij aan een ontspannende hoofdhuidmassage, een hydraterend masker, een detox treatment voor je hoofdhuid en haar of een hot oil treatment. De detox treatment is zeer geschikt voor mensen met een droge hoofdhuid, vette hoofdhuid of psoriasis. De hot oil treatment is een intensieve oliebehandeling die jouw haar een flinke boost geven.

Image

Waar PureLou voor staat

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Wat onze kapper krullenspecialist anders maakt dan andere kappers?

Dat is simpel. Bij PureLou werken wij namelijk enkel met eco-vriendelijke producten. Dit houdt in dat we producten gebruiken waaraan geen chemische en schadelijke stoffen zijn toegevoegd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw haar en huid. Voor meer informatie over de producten en merken die wij gebruiken raden wij je aan om op onze website verder te lezen. Daarnaast hebben wij een eigen webshop (Krullespulle.nl) waarin we een uitgebreide uitleg per merk en per product geven.

Maak een afspraak met onze krullenspecialist kapper

Wil jij direct een afspraak maken met onze krullenspecialist kapper? Of heb je een vraag over onze behandelingen of producten? Neem dan contact op met PureLou via de e-mail, telefoon of social media. Daarnaast kun je via de website direct een afspraak plannen in één van onze twee vestigingen. Zowel in Den Bosch als in Tilburg staan onze enthousiaste krullenspecialisten klaar om jou van gezonde en mooie krullen te voorzien. Goed om te weten: bij ons is iedereen welkom. Wij knippen zowel dames als heren en kinderen. Ook mensen met steil haar voorzien wij graag van een eco-vriendelijk nieuw kapsel.

Instagram Feed

© 2020 -- PureLou