Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Krullenspecialist

PureLou is dé krullenspecialist die jouw haar begrijpt

PureLou is dé krullenspecialist die jou en je haar begrijpt. Ons deskundige team weet namelijk als geen ander dat krullen wat extra liefde en expertise nodig hebben. Naast dat wij jouw haar knippen, in model brengen en verven voeren wij extra treatments uit. Denk hierbij aan een ontspannende hoofdhuidmassage, een hydraterend masker, een detox treatment voor je hoofdhuid en haar of een hot oil treatment. De detox treatment is zeer geschikt voor mensen met een droge hoofdhuid, vette hoofdhuid of psoriasis. De hot oil treatment is een intensieve oliebehandeling die jouw haar een flinke boost geven.

Wat onze kapper krullenspecialist anders maakt dan andere kappers?

Dat is simpel. Bij PureLou werken wij namelijk enkel met eco-vriendelijke producten. Dit houdt in dat we producten gebruiken waaraan geen chemische en schadelijke stoffen zijn toegevoegd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw haar en huid. Voor meer informatie over de producten en merken die wij gebruiken raden wij je aan om op onze website verder te lezen. Daarnaast hebben wij een eigen webshop (Krullespulle.nl) waarin we een uitgebreide uitleg per merk en per product geven.

Maak een afspraak met onze krullenspecialist kapper

Wil jij direct een afspraak maken met onze krullenspecialist kapper? Of heb je een vraag over onze behandelingen of producten? Neem dan contact op met PureLou via de e-mail, telefoon of social media. Daarnaast kun je via de website direct een afspraak plannen in één van onze twee vestigingen. Zowel in Den Bosch als in Tilburg en Breda staan onze enthousiaste krullenspecialisten klaar om jou van gezonde en mooie krullen te voorzien. Goed om te weten: bij ons is iedereen welkom. Wij knippen zowel dames als heren en kinderen. Ook mensen met steil haar voorzien wij graag van een eco-vriendelijk nieuw kapsel.

Joke Engel

Een zaak met passie voor krullen 👍🏻

16-11-2023

Linde Schuit

28-10-2023

Sabine Koch

21-10-2023

Jose vd Broek

Mijn krullen vallen natuurlijk en geen pluizend haar meer na bezoek aan Purelou. Het gebruik van hun producten is n enorme boost voor mijn haren. Ik wil niet anders meer! Personeel erg vriendelijk en deskundig. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed

11-10-2023

Annemarije de Jong

Ik ben heel erg tevreden over PureLou Tilburg. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Ik ben ook heel happy met de haarproducten die gebruikt en aangeraden worden. Ik ga nooit meer naar een andere kapper. Mijn haar is er zo erg op vooruit gegaan. Ik wil nooit meer anders.

08-10-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan