Natuurlijke kapper

PureLou: natuurlijke kapper en krullenspecialist

PureLou is een krullenspecialist en eco-vriendelijke kapper met salons in Den Bosch en Tilburg. Als natuurlijke kapper werken wij enkel met merken en producten die aansluiten bij onze visie. Zo kiezen wij graag voor producten zonder chemische en schadelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, siliconen en alcohol. Deze stoffen zijn namelijk niet alleen slecht voor je huid en haar, maar ook voor het milieu. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de producten die wij gebruiken organic zijn en niet getest worden op dieren. Voorbeelden van merken die wij hanteren in onze salons zijn onder andere Marlie Bo, Tabitha James Kraan, Innersense, Chromalya en Ecoslay.

Image

Waar PureLou voor staat

PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Als eco-friendly kapsalon, gespecialiseerd in krullen, staan wij garant voor de meest gezonde, groene en natuurlijke behandelingen voor jouw haar én voor het milieu. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten realiseren we een verbluffend eindresultaat.

Het is absoluut niet meer nodig om met chemische & schadelijke stoffen te werken om het beoogde eindresultaat te behalen. Wij werken daarom altijd met eco-gecertificeerde producten voor dagelijkse haarverzorging, haarkleuringen en hoofdhuidtherapie.

Onze natuurlijke kappers knippen het hele gezin

Onze natuurlijke kappers staan klaar om het hele gezin van een nieuw kapsel te voorzien. En hoewel wij gespecialiseerd zijn in alle soorten krulhaar, zijn natuurlijk ook mensen met steil haar of haarproblemen bij ons van harte welkom. Daarnaast adviseren we je graag over onderwerpen zoals greenwashing of de Curly Girl methode. De producten die wij gebruiken in de salon, zijn vaak 95% organic en 100% CG goedgekeurd. Meer informatie over de producten vind je tevens in onze webshop. Vanuit de webshop Krullespulle.nl verkopen wij eco-vriendelijke haarproducten in heel Nederland én vertellen we je graag meer over wat deze exclusieve merken voor je haar kunnen betekenen.

Kapper natuurlijk, deskundig en enthousiast

Ons team staat er om bekend om als kapper natuurlijk, deskundig en enthousiast te zijn. Wij genieten er oprecht van om jou en je gezin van een natuurlijke, nieuwe look te voorzien. Voor meer informatie over de behandelingen, de prijzen en onze werkwijze kun je alvast rondkijken op onze website. Daarnaast kun je ons natuurlijk altijd even bellen, e-mailen of benaderen via social media. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te beantwoorden. Tot slot hopen we je snel te mogen verwelkomen in één van onze salons. Graag tot snel bij PureLou!

Instagram Feed

© 2020 -- PureLou