Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Nieuw boekingssysteem

Per 2 oktober zijn wij overgestapt op een nieuw boekingssysteem. Wij leggen graag de belangrijkste verschillen met het oude systeem uit. Mocht je hierna nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@purelou.nl. Wij waarderen alle input en hopen hiermee de gebruikservaring te verbeteren!

In het nieuwe systeem is het mogelijk om een account aan te maken en zelf je afspraak te beheren. Je kunt dus online je afspraak verplaatsen of annuleren tot 24 uur van te voren. Alle bestaande afspraken uit het oude systeem zijn overgezet naar het nieuwe systeem. Let er echter wel op dat reeds gemaakte afspraken niet meer geannuleerd kunnen worden via de knop in de oude bevestigingsmail. Wil je een bestaande afspraak annuleren, bel of mail ons dan even.

In de volgende stap kun je de gewenste haarstylist kiezen. Vervolgens krijg je overzichtelijk te zien wanneer er plekken vrij zijn in de agenda. In het volgende scherm wordt je gevraagd om – indien je dit nog niet hebt gedaan – in te loggen of een account aan te maken. Na het bevestigen van de afspraak, word je doorverwezen naar de betaalpagina om de aanbetaling te voldoen. Annuleer je je afspraak tot 24 uur van te voren, dan wordt de aanbetaling automatisch teruggestort. Wijzig je de afspraak, dan wordt je aanbetaling doorgezet. Naast een herinneringsmail, zullen wij vanaf nu ook een afspraakherinnering versturen via Whatsapp.

Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt waarom wij nu toch met een aanbetaling gaan werken. Wij hebben namelijk lang geprobeerd dit te vermijden. Helaas komt het regelmatig voor dat een afspraak kort van te voren wordt afgezegd, of dat iemand zelfs helemaal niet komt opdagen. Dit is niet alleen vervelend voor onze haarstylisten, maar ook voor de klanten die anders wellicht op kortere termijn een afspraak hadden kunnen maken. Wij hopen dat jullie onze keuze begrijpen en zien jullie nieuwe afspraken graag tegenmoet!

Liefs,
Team PureLou

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan