Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Nieuw in de salon: Louise XIV plantenkleuringen

Wij willen graag een revolutionair product met jullie delen, namelijk de Louise XIV plantenkleuringen 😍. De 100% natuurlijke plantenkleuringen en kleurstofpoeders van Louise XIV worden aangebracht middels een gepatenteerde techniek, wat zorgt voor een glanzend en zijdezacht resultaat.

Net als de andere plantenkleuringen beschadigt Louise XIV de haarvezel niet, maar omhult het de haarschubben. Dat betekent dat Louise XIV niet alleen kleurt, maar je haren ook beschermt en verzorgt.

Een groot voordeel is dat Louise XIV na een enkele kleuring dekkend is, óók op grijs haar. Je hoeft dus geen dubbele kleuring meer te boeken en bent ook veel sneller klaar. Daarnaast is het met Louise XIV mogelijk om het haar na het zetten van een plantenkleuring op te lichten. Je zou dus bijvoorbeeld highlights kunnen na een plantenkleuring van Louise XIV! Alle plantenkleuren en kleurstofpoeders van Louise XIV zijn met elkaar te mengen, wat zorgt voor een breed scala aan kleuren. Boek een kleurafspraak en laat je adviseren door onze haarstylisten.

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan