Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Vacature junior stylist Breda FT 36-38 uur

Met een drietal moderne vestigingen in Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch hebben wij de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Door deze snelle groei en vraag naar ECO-diensten zijn wij per direct op zoek naar een leergierige junior stylist voor de vestiging in Breda. Kom jij ons team versterken?

Als junior stylist ben je een belangrijk onderdeel van het team en draagt bij aan het succes van de kapsalon. Je bent in staat om hoogwaardige kappersdiensten te leveren terwijl je rekening houdt met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent leergierig en wilt alles leren over duurzaam werken en krullen knippen.
 • Je hebt een sterke passie voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het kappersvak.
 • Je hebt een afgeronde erkende kappersopleiding (niveau 2, 3 of 4) en hebt werkervaring met het knippen, stylen en kleuren van verschillende haartypes en texturen.
 • Je bent in staat om klanten te adviseren over de meest geschikte kapsels, kleuren en styling technieken op basis van hun haartype en persoonlijke voorkeuren.
 • Je bent in staat om een uitstekende klantenservice te bieden en klanten op hun gemak te stellen tijdens hun bezoek aan de kapsalon.
 • Je bent in staat om samen te werken met andere kappers en salon assistenten om ervoor te zorgen dat klanten tevreden de deur uit gaan.
 • Je bent in staat om nauwkeurig en efficiënt te werken en bent in staat om op drukke momenten te multitasken.
 • Je bent in staat om bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de kapsalon, bijvoorbeeld door afval te scheiden en te recyclen.
 • Je bent bereid om voortdurend te leren en je vaardigheden en kennis bij te werken om de best mogelijke service te blijven bieden aan klanten.
 • Je bent in staat om een positieve en professionele houding te behouden en bent in staat om te gaan met uitdagingen.
 • Je bent flexibel en bereid om eventueel extra te werken, bijvoorbeeld rond de feestdagen.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

Wij zijn een hecht, informeel en gezellig team waar kwaliteit belangrijker is dan de omloopsnelheid. Vanaf het begin word je volledig meegenomen in het bedrijfsproces en onze manier van werken, waarin we altijd onze kernkwaliteiten uitdragen. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Brabant en hebben de leukste team uitjes!

Wij bieden jou fijne arbeidsvoorwaarden die verder gaan dan alleen de kappers CAO en jouw inzet wordt beloond.

Wij werken met de meest veilige producten, dus ook bij verhoogde kans op kapperseczeem kun je bij ons uitstekend aan de slag. We bieden je ook allerlei leermomenten aan om je loopbaan carrière te verrijken: van knip- & product trainingen tot het volgen van externe cursussen en trainingen bij leveranciers en het bijwonen van shows en beurzen.

 

Interesse? 

Bij interesse nodigen we je graag uit om te reageren door een cv met motivatie te sturen naar vacature@purelou.nl of bel ons direct op 085 043 79 08.

Cemile Bilik

Suuuppper fijne plek en fijne mensen. Ik was er vorige week voor de tweede keer en heb meteen een derde afspraak ingepland. Ik draag een hoofddoek en daar hebben ze rekening mee gehouden. Dank jullie wel!

17-01-2024

Pauline Werkhoven

17-01-2024

Stefan

11-01-2024

Astrid Logtens

Pure verwennerij!

07-01-2024

Joyce van Soelen

05-01-2024

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan