Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Vacature salon manager Breda FT 36-38 uur

Met een drietal moderne vestigingen in Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch hebben wij de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Door deze snelle groei en vraag naar ECO-diensten zijn wij per direct op zoek naar een salon manager voor de vestiging in Breda. Ben jij de duizendpoot die ons team komt versterken?

Als salonmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de salon. Je zorgt ervoor dat de klanten een uitstekende ervaring hebben bij het bezoeken van de salon en dat ze tevreden zijn met de diensten die worden aangeboden. Je taken omvatten onder andere:

  • Beheer van het personeel: je bent verantwoordelijk voor het aanwerven, trainen en managen van het personeel van de salon. Dit omvat het opstellen van werkroosters, het beheren van vakantie- en ziektedagen en het geven van feedback en coaching aan het personeel.
  • Beheer van de dagelijkse taken: je zorgt ervoor dat de salon op rolletjes loopt. Dit omvat het beheren van de agenda’s voor de klanten, het beantwoorden van de telefoon en e-mails, het afhandelen van betalingen en het bijhouden van de voorraad van producten en materialen.
  • Kwaliteitscontrole: je zorgt ervoor dat de diensten die worden aangeboden aan de klanten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de normen van de salon. Je voert regelmatig controles uit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de diensten en de klanttevredenheid hoog blijven.
  • Milieubewustzijn: het is belangrijk dat je je bewust bent van de impact die je salon heeft op het milieu. Je zorgt ervoor dat de salon zo duurzaam mogelijk wordt beheerd en dat de producten die worden gebruikt milieuvriendelijk zijn.

 

 

Wat verwachten wij van jou:

  •  Je beschikt over een kappersdiploma niveau 4 en hebt minimaal 3 jaar werkervaring.
  •  Ben je leergierig en wil je alles leren over duurzaam werken en krullen knippen.
  •  Ben je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar.
  •  Ben je zelfstandig en proactief.
  •  Beschik je over een goede dosis humor.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

Wij zijn een hecht, informeel en gezellig team waar kwaliteit belangrijker is dan de omloopsnelheid. Vanaf het begin word je volledig meegenomen in het bedrijfsproces en onze manier van werken, waarin we altijd onze kernkwaliteiten uitdragen. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Brabant en hebben de leukste team uitjes!

Wij bieden jou fijne arbeidsvoorwaarden die verder gaan dan alleen de kappers CAO en jouw inzet wordt beloond.

Wij werken met de meest veilige producten, dus ook bij verhoogde kans op kapperseczeem kun je bij ons uitstekend aan de slag. We bieden je ook allerlei leermomenten aan om je loopbaan carrière te verrijken: van knip- & product trainingen tot het volgen van externe cursussen en trainingen bij leveranciers en het bijwonen van shows en beurzen.

 

Interesse? 

Bij interesse nodigen we je graag uit om te reageren door een cv met motivatie te sturen naar vacature@purelou.nl of bel ons direct op 085 043 79 08.

Britley Breda

22-09-2023

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan