Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Vacature stagiair(e) Breda parttime/fulltime

Wij zijn op zoek naar leergierige stagiaires voor de vestiging in Breda. Ben jij een aanstormend talent en op zoek naar een leuke stageplaats? Stop met zoeken want wij zijn dé plek voor jou!

Als stagiair ondersteun je het team bij hun dagelijkse werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de (top) stylist(en) en het uitvoeren van kappersdiensten onder hun supervisie.

 

Dit verwachten wij van jou.

  • Je bent leergierig en gemotiveerd.
  • Je doet een BOL kappersopleiding op minimaal MBO 2 niveau.
  • Helpt bij het ontvangen van klanten en het bieden van een goede klantenservice.
  • Je assisteert bij het uitvoeren van kappersdiensten, zoals het wassen en drogen van haar, het voorbereiden van haar voor knippen en stylen, en het assisteren bij het kleuren van haar.
  • Je bent bereid om voortdurend te leren en je vaardigheden en kennis bij te werken om de best mogelijke service te bieden aan klanten.

Wanneer je stagiair(e) bent bij ons, krijg je de kans om ervaring op te doen en te leren van ervaren top stylisten. Je bent een belangrijk onderdeel van het team en draagt bij aan het succes van de kapsalon. Ook leer je tijdens jouw stage hoe je duurzaamheid kunt implementeren in een kapsalon.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

Wij zijn een hecht, informeel en gezellig team waar kwaliteit belangrijker is dan de omloopsnelheid. Vanaf het begin word je volledig meegenomen in het bedrijfsproces en onze manier van werken, waarin we altijd onze kernkwaliteiten uitdragen. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Brabant!

Wij werken met de meest veilige producten, dus ook bij verhoogde kans op kapperseczeem kun je bij ons uitstekend aan de slag. We bieden je ook allerlei leermomenten aan om je toekomstige loopbaan carrière te verrijken: van knip- & product trainingen tot het volgen van externe cursussen en trainingen bij leveranciers.

 

Interesse? 

Bij interesse nodigen we je graag uit om te reageren door een cv met motivatie te sturen naar vacature@purelou.nl, bel ons direct op 085 043 79 08. of loop gezellig even binnen!

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan