Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Verwen momentje in onze salon!!!

Ben jij ook wel eens toe aan een verwen moment voor jezelf? Boek dan eens een full luxury treatment bij het knippen in één van onze kapsalons. Tijdens deze treatment is het enige wat je kunt: GENIETEN!!!

We beginnen de treatment met een heerlijke was massage. Tijdens deze massage masseren we speciale drukpunten en zal de aanmaak van serotonine (gelukshormoon) worden verhoogd. Dit hormoon speelt een grote rol in de gemoedstoestand van het lichaam, je stemming, eetlust en emoties. Na deze heerlijke massage geven we je haar een heerlijke olie behandeling. Olie is heel fijn om je hoofdhuid mee te verzorgen. Een volledig natuurlijke olie die in de hoofdhuid wordt gemasseerd, kan deze verzachten om een betere reiniging en doorbloeding mogelijk te maken en om te voorkomen dat de poriën verstopt raken. Als alles eenmaal is losgemaakt, is het gemakkelijker om de hoofdhuid en het haar volledig te reinigen.

Doormiddel van een detox die geschikt is voor jouw hoofdhuid zullen we je hoofdhuid en haren goed reinigen zodat de verzorgende (kleurloze) plantenkleuring zich goed kan hechten aan je haren en niet aan eventuele productresten of talg. De verzorgende plantenkleuring zal ervoor zorgen dat je mooi en glanzend haar zult hebben na de behandeling. We zetten je lekker even onder de stoomkap zodat de plantenkleuring kan inwerken. Daarna zullen we je haren uitspoelen en een masker in je haren doen welke geschikt is voor jouw haar.

En als laatste natuurlijk de knipbeurt en styling. Je haren zullen geknipt worden in het model van jouw keuze en de styling met producten die geschikt zijn voor jouw type haar.

Wil jij ook zo’n fijn momentje in één van onze salons? Boek hier dan snel je full luxury treatment!!!

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan