Kapper Berlicum

Kapper Berlicum

Voor een kwalitatieve én gezellige kapper in de omgeving van Berlicum ben je bij de salons van PureLou aan het juiste adres. PureLou is een kapper vlakbij Berlicum die gespecialiseerd is in het gebruik van high-end Eco-producten voor de optimale verzorging van het haar. Als je ervoor kiest om een afspraak te maken bij PureLou ben je er dan ook van verzekerd dat de Eco producten het beste in jouw haar naar boven halen. Bovendien weet je ook zeker dat de producten niet alleen lief zijn voor jouw haar, maar ook voor de planeet. Alle producten die in de salons van PureLou worden gebruikt, zijn namelijk volledig vrij van schadelijke stoffen of ingrediënten. Met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda breng je vanuit Berlicum gemakkelijke en bezoek aan een van de salons.

Kwalitatieve krullenkapper in de buurt van Berlicum

Op zoek naar de perfecte krullenkapper vlakbij Berlicum? In dat geval hebben wij jouw nieuwe favoriete krullenkapper in de buurt van Berlicum misschien wel gevonden! Krullenkapper PureLou heeft vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda. Dankzij de jarenlange expertise van PureLou in krullend haar én een Eco verzorging en styling van het haar, zorgen de experts van PureLou er ongetwijfeld voor dat ze het beste in jouw haar naar boven halen. Goed om te weten: het boeken van een afspraak bij een van de PureLou vestigingen gaat heel eenvoudig via de website. Voor een Eco krullenkapper vlakbij Berlicum kom je naar PureLou!

Eco vriendelijke kapper voor krullen bij Berlicum

Heb jij krullen of heb je een ander haartype en ben je specifiek op zoek naar een Eco vriendelijke kapper gelegen in de omgeving van Berlicum? Overweeg dan het boeken van een afspraak bij Eco vriendelijke kapper voor krullen PureLou in de buurt van Berlicum. Met prachtige salons in Den Bosch, Tilburg en Breda breng je vanuit Berlicum eenvoudig een bezoek aan Eco kapper voor krullen PureLou. Welke vestiging heeft jouw voorkeur voor het boeken van een afspraak?

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan