Kapper Den Dungen

Kapper Den Dungen

Voor een fijne en kwalitatieve kapper vlakbij Den Dungen boek je een afspraak bij PureLou. PureLou is een kapper en expert in high-end Eco-producten gelegen in de omgeving Den Dungen. Zeker wanneer je gaat voor de meest optimale verzorging van jouw haar is het brengen van een bezoek aan de salons van PureLou een absolute aanrader. Als je in de omgeving Den Dungen woont, breng je gemakkelijk een bezoek aan een van de PureLou vestigingen in Den Bosch, Tilburg of Breda. Naast de expertise van PureLou op het gebied van Eco, staat de salon ook bekend om expertise in krullen. Bezoek voor meer info of het boeken van een afspraak de website.

Beste krullenkapper vlakbij Den Dungen

Op zoek naar een krullenkapper in de buurt van Den Dungen? Dan is krullenkapper PureLou in de omgeving Den Dungen ongetwijfeld de kapper waar je naar op zoek bent! PureLou is een krullenkapper vlakbij Den Dungen met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda. Via de website boek je eenvoudig en snel een afspraak bij jouw salon naar keuze. Een bezoek brengen aan PureLou heeft velen voordelen, zoals een Eco kijk op haarverzorging. Bij PureLou geloven we namelijk dat alleen met een Eco kijk op krullen, je de perfecte en gezonde krul kunt creëren. Bij Eco krullenkapper PureLou vlakbij Den Dungen ben je er dus van verzekerd dat alle producten volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

Eco kapper voor krullen in de omgeving van Den Dungen

Heb jij krullen of een ander haartype en ben jij aan het zoeken naar een Eco vriendelijke kapper in de omgeving Den Dungen? Boek dan direct jouw afspraak bij gezellige en kwalitatieve kapper voor krullen PureLou vlakbij Den Dungen. Weet jij al bij welke vestiging jij jouw afspraak gaat boeken? Voor welke vestiging je ook kiest, PureLou is ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete kapper voor krullen vlakbij Den Dungen!

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan