Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Den Dungen

Kapper Den Dungen

Voor een fijne en kwalitatieve kapper vlakbij Den Dungen boek je een afspraak bij PureLou. PureLou is een kapper en expert in high-end Eco-producten gelegen in de omgeving Den Dungen. Zeker wanneer je gaat voor de meest optimale verzorging van jouw haar is het brengen van een bezoek aan de salons van PureLou een absolute aanrader. Als je in de omgeving Den Dungen woont, breng je gemakkelijk een bezoek aan een van de PureLou vestigingen in Den Bosch, Tilburg of Breda. Naast de expertise van PureLou op het gebied van Eco, staat de salon ook bekend om expertise in krullen. Bezoek voor meer info of het boeken van een afspraak de website.

Beste krullenkapper vlakbij Den Dungen

Op zoek naar een krullenkapper in de buurt van Den Dungen? Dan is krullenkapper PureLou in de omgeving Den Dungen ongetwijfeld de kapper waar je naar op zoek bent! PureLou is een krullenkapper vlakbij Den Dungen met vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Breda. Via de website boek je eenvoudig en snel een afspraak bij jouw salon naar keuze. Een bezoek brengen aan PureLou heeft velen voordelen, zoals een Eco kijk op haarverzorging. Bij PureLou geloven we namelijk dat alleen met een Eco kijk op krullen, je de perfecte en gezonde krul kunt creëren. Bij Eco krullenkapper PureLou vlakbij Den Dungen ben je er dus van verzekerd dat alle producten volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

Eco kapper voor krullen in de omgeving van Den Dungen

Heb jij krullen of een ander haartype en ben jij aan het zoeken naar een Eco vriendelijke kapper in de omgeving Den Dungen? Boek dan direct jouw afspraak bij gezellige en kwalitatieve kapper voor krullen PureLou vlakbij Den Dungen. Weet jij al bij welke vestiging jij jouw afspraak gaat boeken? Voor welke vestiging je ook kiest, PureLou is ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete kapper voor krullen vlakbij Den Dungen!

Britley Breda

22-09-2023

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan