Kapper Kaatsheuvel

Kapper Kaatsheuvel

Voor de beste kapper vlakbij Kaatsheuvel kom je naar salon en krul-expert PureLou. PureLou is een Eco vriendelijke kapper met een natuurlijke kijk op haar en krullen. Als kapper gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke en natuurlijke producten is PureLou het perfecte adres voor iedereen die de voorkeur heeft voor behandeling en verzorging van met producten die vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak van deze kapper in de buurt van Kaatsheuvel voor krullen kun je er bovendien van op aan dat jouw haar enkel en alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. Bekijk de website voor meer informatie.

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Kaatsheuvel

Ben jij al enige tijd op zoek naar de perfecte krullenkapper in de omgeving van Kaatsheuvel? In dat geval is krullenkapper PureLou vlakbij Kaatsheuvel gegarandeerd hét adres voor jou. Bij PureLou staat Eco voorop en streven we naar het op een zo’n gezond en bewust mogelijke manier verzorgen en stylen van haar. Of het nu gaat om het creëren van de perfecte krul of het behouden van gezond en glanzend haar – bij de salons van PureLou ben je hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres. Eco krullenkapper PureLou vlakbij Kaatsheuvel vind je in Tilburg, Breda en Den Bosch. Weet jij al bij welke vestiging jij een afspraak gaat maken?

Goede eco kapper voor krullen en ander haar vlakbij Kaatsheuvel

Een goede kapper voor krullen met een Eco vriendelijke kijk op haar in de buurt van Kaatsheuvel? Dan moet je bij PureLou zijn! PureLou is hét adres voor wanneer je op zoek bent naar een Eco vriendelijke kapper gespecialiseerd in krullen vlakbij Kaatsheuvel. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan