Kapper Kaatsheuvel

Kapper Kaatsheuvel

Voor de beste kapper vlakbij Kaatsheuvel kom je naar salon en krul-expert PureLou. PureLou is een Eco vriendelijke kapper met een natuurlijke kijk op haar en krullen. Als kapper gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke en natuurlijke producten is PureLou het perfecte adres voor iedereen die de voorkeur heeft voor behandeling en verzorging van met producten die vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dankzij de Eco vriendelijke aanpak van deze kapper in de buurt van Kaatsheuvel voor krullen kun je er bovendien van op aan dat jouw haar enkel en alleen behandeld wordt met eerlijke en groene producten. Bekijk de website voor meer informatie.

Eco vriendelijke krullenkapper vlakbij Kaatsheuvel

Ben jij al enige tijd op zoek naar de perfecte krullenkapper in de omgeving van Kaatsheuvel? In dat geval is krullenkapper PureLou vlakbij Kaatsheuvel gegarandeerd hét adres voor jou. Bij PureLou staat Eco voorop en streven we naar het op een zo’n gezond en bewust mogelijke manier verzorgen en stylen van haar. Of het nu gaat om het creëren van de perfecte krul of het behouden van gezond en glanzend haar – bij de salons van PureLou ben je hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres. Eco krullenkapper PureLou vlakbij Kaatsheuvel vind je in Tilburg, Breda en Den Bosch. Weet jij al bij welke vestiging jij een afspraak gaat maken?

Goede eco kapper voor krullen en ander haar vlakbij Kaatsheuvel

Een goede kapper voor krullen met een Eco vriendelijke kijk op haar in de buurt van Kaatsheuvel? Dan moet je bij PureLou zijn! PureLou is hét adres voor wanneer je op zoek bent naar een Eco vriendelijke kapper gespecialiseerd in krullen vlakbij Kaatsheuvel. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website.

Nicolai Kuprych

In een woord, de beste kapper van Tilburg, lieve jonge dames en top service!

24-02-2023

Gisela Scheutjens

Ondanks probleem met te laat zijn file van 1uur toch alles gedaan

31-01-2023

Astrid Bakker

Super service. Klantvriendelijk en ik ben goed geknipt.

31-01-2023

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan