Kapper Rijsbergen

Kapper Rijsbergen

Voor een Eco vriendelijke kapper in de buurt van Rijsbergen maak je een afspraak bij PureLou. In alle salons van PureLou wordt er uitsluitend gewerkt vanuit een natuurlijke kijk op (krullend) haar. Dat betekent dat de producten die gebruikt worden voor het behandelen en stylen van haar, stuk voor stuk 100% Eco gecertificeerd zijn. Bij PureLou geloven we namelijk dat gezond haar of het creëren van de perfecte krul alleen gaat bij het gebruik van de juiste, groene producten. Je vindt de salons van kapper PureLou in de buurt van Rijsbergen onder andere in Breda, Tilburg en Den Bosch. Weet jij al bij welke vestiging jij het liefst jouw afspraak boekt?

Beste krullenkapper omgeving Rijsbergen

Al enige tijd aan het rondkijken naar de perfecte krullenkapper in de buurt van Rijsbergen? Of misschien wil jij niet alleen een krul-expert, maar ook een Eco salon waar jouw krullen in de beste handen zijn? Kom dan zekere eens langs in de Eco-friendly haarsalon van PureLou. PureLou is een krullenkapper met een Eco vriendelijke kijk op krullen (en andere haartypen) met een vestiging in Breda, Den Bosch en Tilburg. Door het gebruik van uitsluitend eerlijke high-end producten, helpt PureLou jou met heel veel liefde en passie bij het creëren en verzorgen van gezond haar en/of de perfecte krul. Voor de beste krullenkapper in de omgeving van Rijsbergen kom je naar PureLou.

Kapper voor krullen en andere haartypen bij Rijsbergen

Op zoek naar een kapper voor krullen in de buurt van Rijsbergen? En kies jij het liefst voor Eco in plaats van producten die schadelijke ingrediënten bevatten? Boek dan eenvoudig jouw afspraak bij kapper voor krullen, en natuurlijk andere haartypen, PureLou vlakbij Rijsbergen. In de salons van PureLou in Breda, Den Bosch en Tilburg worden er uitsluitend producten gebruikt die 100% Eco vriendelijk en Eco gecertificeerd zijn. Voor een groene en bewuste behandeling en styling van jouw haar, boek je eenvoudig een afspraak bij PureLou via de website.

Nicolai Kuprych

In een woord, de beste kapper van Tilburg, lieve jonge dames en top service!

24-02-2023

Gisela Scheutjens

Ondanks probleem met te laat zijn file van 1uur toch alles gedaan

31-01-2023

Astrid Bakker

Super service. Klantvriendelijk en ik ben goed geknipt.

31-01-2023

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan