Kapper Rosmalen

Kapper Rosmalen

Voor een kwalitatieve kapper met voldoende ervaring gelegen in de omgeving van Rosmalen ben je bij salon PureLou op de goede plek. PureLou is een kapper die gespecialiseerd is in high-end Eco-producten vlakbij Rosmalen. Wanneer je een afspraak boekt bij PureLou ben je verzekerd van de beste en meest optimale verzorging van jouw haar. Met vestigingen in Den Bosch, Breda en Tilburg breng je vanuit Rosmalen eenvoudig een bezoek aan een van de prachtige en gezellige salons van PureLou. Afgezien van erkend Eco-expert staat PureLou ook bekend om haar expertise in krullen. Benieuwd geworden naar deze kapper bij Rosmalen? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Beste krullenkapper in de buurt van Rosmalen

Ben jij aan het rondkijken voor de perfecte krullenkapper vlakbij Rosmalen? Stop dan direct met zoeken, want in dat geval hebben wij jouw nieuwe favoriete krullenkapper vlakbij Rosmalen gevonden. PureLou is een krullenkapper met vestigingen in Den Bosch, Breda en Tilburg met jarenlange expertise in krullend haar en een Eco verzorging en styling van haar. Bovendien gaat het boeken van een afspraak bij PureLou super makkelijk en snel via de website. Als je zoekt naar een krullenkapper vlakbij Rosmalen en jouw haar graag op een Eco vriendelijke manier laat verzorgen om zo ook bewust om te gaan met de wereld om ons heen, dan is PureLou gegarandeerd jouw nieuwe krullenkapper in de buurt van Rosmalen.

Eco vriendelijke kapper voor krullen omgeving Rosmalen

Heb jij krullen of heb je een ander haartype en ben je op zoek naar een Eco vriendelijke kapper in de buurt van Rosmalen? Boek dan de afspraak voor jouw volgende knipbeurt bij Eco vriendelijke kapper voor krullen PureLou bij Rosmalen. PureLou heeft verschillende mooie vestigingen in Den Bosch, Breda en Tilburg. Weet jij al bij welke salon jij jouw afspraak gaat boeken?

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan