Kapper Rosmalen

Kapper Rosmalen

Voor een kwalitatieve kapper met voldoende ervaring gelegen in de omgeving van Rosmalen ben je bij salon PureLou op de goede plek. PureLou is een kapper die gespecialiseerd is in high-end Eco-producten vlakbij Rosmalen. Wanneer je een afspraak boekt bij PureLou ben je verzekerd van de beste en meest optimale verzorging van jouw haar. Met vestigingen in Den Bosch, Breda en Tilburg breng je vanuit Rosmalen eenvoudig een bezoek aan een van de prachtige en gezellige salons van PureLou. Afgezien van erkend Eco-expert staat PureLou ook bekend om haar expertise in krullen. Benieuwd geworden naar deze kapper bij Rosmalen? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Beste krullenkapper in de buurt van Rosmalen

Ben jij aan het rondkijken voor de perfecte krullenkapper vlakbij Rosmalen? Stop dan direct met zoeken, want in dat geval hebben wij jouw nieuwe favoriete krullenkapper vlakbij Rosmalen gevonden. PureLou is een krullenkapper met vestigingen in Den Bosch, Breda en Tilburg met jarenlange expertise in krullend haar en een Eco verzorging en styling van haar. Bovendien gaat het boeken van een afspraak bij PureLou super makkelijk en snel via de website. Als je zoekt naar een krullenkapper vlakbij Rosmalen en jouw haar graag op een Eco vriendelijke manier laat verzorgen om zo ook bewust om te gaan met de wereld om ons heen, dan is PureLou gegarandeerd jouw nieuwe krullenkapper in de buurt van Rosmalen.

Eco vriendelijke kapper voor krullen omgeving Rosmalen

Heb jij krullen of heb je een ander haartype en ben je op zoek naar een Eco vriendelijke kapper in de buurt van Rosmalen? Boek dan de afspraak voor jouw volgende knipbeurt bij Eco vriendelijke kapper voor krullen PureLou bij Rosmalen. PureLou heeft verschillende mooie vestigingen in Den Bosch, Breda en Tilburg. Weet jij al bij welke salon jij jouw afspraak gaat boeken?

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan