Kapper Vught

Kapper Vught

Voor een goede en leuke kapper vlakbij Vught is PureLou een absolute aanrader! PureLou is namelijk een kapper die te werk gaat vanuit een 100% natuurlijke kijk op (krullend) haar met verschillende salons in de buurt van Vught. Je vindt de vestigingen van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. PureLou heeft zich gevestigd als expert op het gebied van krullen en Eco vriendelijke haarverzorging en styling. Dat betekent dus ook dat alle producten die in de salons van PureLou worden gebruikt, vrij zijn van schadelijke stoffen of ingrediënten. Zo kun je er altijd van op aan dat de producten bij PureLou niet alleen lief zijn voor jouw haar, maar ook voor de planeet. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van kapper PureLou in de buurt van Vught voor meer informatie of boek direct een afspraak.

Erkende krullenkapper omgeving Vught

Heb jij krullen en wil je eigenlijk al tijden een keertje naar een echte krullenkapper en woon je in de omgeving van Vught? Dan is het brengen van een bezoek aan een van de salons van krul-expert PureLou in de buurt van Vught een echte aanrader. PureLou is een krullenkapper vlakbij Vught met een natuurlijke kijk op haarverzorging. Bij PureLou werken we vanuit de gedachte dat de perfecte krul alleen gecreëerd kan worden met het gebruik van de juiste producten, namelijk volledig Eco. Om die reden werken we bij PureLou enkel en alleen met Eco gecertificeerde en Eco vriendelijke producten die met zorg zijn geselecteerd door onze krul-experts. Voor de beste verzorging en het creëren van de perfect krul kom je naar PureLou vlakbij Vught.

Eco kapper en expert in krullen omgeving Vught

Op zoek naar een Eco vriendelijke kapper of een kapper die gespecialiseerd is in krullen in de buurt van Vught? Boek dan een afspraak bij Eco kapper en krullen expert PureLou bij Vught. In de salons van PureLou wordt er alleen maar gewerkt met Eco vriendelijke producten voor de beste verzorging van jouw (krullend) haar. Voor een Eco kapper en expert in krullen vlakbij Vught, kom je naar PureLou.

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan