Kapper Vught

Kapper Vught

Voor een goede en leuke kapper vlakbij Vught is PureLou een absolute aanrader! PureLou is namelijk een kapper die te werk gaat vanuit een 100% natuurlijke kijk op (krullend) haar met verschillende salons in de buurt van Vught. Je vindt de vestigingen van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. PureLou heeft zich gevestigd als expert op het gebied van krullen en Eco vriendelijke haarverzorging en styling. Dat betekent dus ook dat alle producten die in de salons van PureLou worden gebruikt, vrij zijn van schadelijke stoffen of ingrediënten. Zo kun je er altijd van op aan dat de producten bij PureLou niet alleen lief zijn voor jouw haar, maar ook voor de planeet. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van kapper PureLou in de buurt van Vught voor meer informatie of boek direct een afspraak.

Erkende krullenkapper omgeving Vught

Heb jij krullen en wil je eigenlijk al tijden een keertje naar een echte krullenkapper en woon je in de omgeving van Vught? Dan is het brengen van een bezoek aan een van de salons van krul-expert PureLou in de buurt van Vught een echte aanrader. PureLou is een krullenkapper vlakbij Vught met een natuurlijke kijk op haarverzorging. Bij PureLou werken we vanuit de gedachte dat de perfecte krul alleen gecreëerd kan worden met het gebruik van de juiste producten, namelijk volledig Eco. Om die reden werken we bij PureLou enkel en alleen met Eco gecertificeerde en Eco vriendelijke producten die met zorg zijn geselecteerd door onze krul-experts. Voor de beste verzorging en het creëren van de perfect krul kom je naar PureLou vlakbij Vught.

Eco kapper en expert in krullen omgeving Vught

Op zoek naar een Eco vriendelijke kapper of een kapper die gespecialiseerd is in krullen in de buurt van Vught? Boek dan een afspraak bij Eco kapper en krullen expert PureLou bij Vught. In de salons van PureLou wordt er alleen maar gewerkt met Eco vriendelijke producten voor de beste verzorging van jouw (krullend) haar. Voor een Eco kapper en expert in krullen vlakbij Vught, kom je naar PureLou.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan