Kapper Antwerpen

Kapper Antwerpen

Voor een gezellige en kwalitatieve kapper in de omgeving van Antwerpen boek je een afspraak bij een van de salons van PureLou. PureLou is een kapper met jarenlange ervaring in high-end Eco-producten met verschillende salons in Brabant waar je vanuit Antwerpen zo naartoe rijdt. Gaat jouw voorkeur uit naar eerlijke en groene haarverzorging? In dat geval is PureLou zeker een aanrader!  Bij PureLou worden er namelijk alleen maar Eco gecertificeerde of Eco vriendelijke producten gebruikt voor het behandelen, verzorgen en stylen van haar. Kortom, dat betekent dat de haarproducten die in de salons van PureLou worden gebruikt 100% vrij zijn van schadelijke of chemische stoffen. Naast het zijn van een Eco expert is PureLou ook een krul-expert. Benieuwd geworden? Ga naar de website voor meer informatie of boek meteen een afspraak.

Goede krullenkapper omgeving Antwerpen

Woon jij in de omgeving van Antwerpen en overweeg jij om te switchen naar een krullenkapper? Wie weet is krullenkapper PureLou dan wel jouw nieuwe favoriete kapper en krul-expert! PureLou is krullenkapper met diverse salons in Brabant en werkt alleen met producten die helemaal vrij zijn van schadelijke of chemische stoffen. De vestigingen van PureLou vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Vanuit Antwerpen rijd je dus heel eenvoudig naar deze leuke en zeer ervaren krullenkapper. Het maken van een afspraak gaat bij deze Eco kapper gespecialiseerd in krullen heel eenvoudig via de website. Voor een goede Eco krullenkapper die goed bereikbaar is vanuit Antwerpen kom je naar PureLou!

Eco kapper voor krullen bezoeken vanuit Antwerpen

Heb jij krullen of een ander haartype en zou je graag overstappen naar een Eco vriendelijke kapper die goed bereikbaar is vanuit Antwerpen? Boek dan een afspraak bij een van de salons van ervaren Eco kapper voor krullen PureLou waar je vanuit Antwerpen zo naartoe rijdt. Je vindt de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda en boekt jouw afspraak eenvoudig via de website. Weet jij al bij welke salon jij jouw afspraak gaat boeken?

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan