Kapper Eindhoven

Kapper Eindhoven

Voor de beste kapper in de buurt van Eindhoven kom je naar een van de salons van PureLou. PureLou is namelijk een erkende Eco haarsalon die werkt vanuit een natuurlijke kijk op (krullend) haar. Als kwalitatieve kapper in de omgeving van Eindhoven wordt er bij PureLou alleen maar gewerkt met high-end Eco vriendelijke producten. In onze salons geloven we namelijk dat je alleen het beste in jouw haar (of krullen) naar boven kunt halen wanneer je kiest voor de meest optimale haarverzorging zonder zooi. Bij Eco vriendelijke kapper PureLou vind je daarom enkel en alleen producten die vrij zijn van schadelijk ingrediënten en stoffen. Voor een goede Eco kapper in de buurt van Eindhoven boek je een afspraak bij PureLou. Bezoek de website voor meer info of het boeken van een afspraak.

Goede krullenkapper in de buurt van Eindhoven

Ben jij aan het zoeken naar een goede en leuke krullenkapper vlakbij Eindhoven die het liefst ook te werk gaat vanuit een Eco vriendelijke kijk op haar? In dat geval is krullenkapper PureLou in de buurt van Eindhoven dé perfecte kapper voor jou! PureLou streeft aan de hand van een Eco vriendelijke aanpak naar gezonde en bewuste verzorging en styling van (krullend) haar. Ongeacht of jij uit bent op de perfecte krul of het creëren of behouden van een natuurlijke, gezonde glans is PureLou gegarandeerd een match! Eco krullenkapper PureLou in de omgeving Eindhoven vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Weet jij al bij welke salon jij jouw afspraak boekt?

Leuke Eco kapper voor krullen omgeving Eindhoven

Ben jij al enige tijd op zoek naar een kwalitatieve kapper voor krullen met een Eco vriendelijke aanpak in de omgeving van Eindhoven? Boek in dat geval een afspraak bij PureLou! PureLou een leuke en ervaren Eco kapper voor krullen of andere haartypen in de buurt van Eindhoven met salons in Den Bosch, Tilburg en Breda. Boek jouw afspraak bij de gewenste salon heel snel en eenvoudig via de website.

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan