Kapper Eindhoven

Kapper Eindhoven

Voor de beste kapper in de buurt van Eindhoven kom je naar een van de salons van PureLou. PureLou is namelijk een erkende Eco haarsalon die werkt vanuit een natuurlijke kijk op (krullend) haar. Als kwalitatieve kapper in de omgeving van Eindhoven wordt er bij PureLou alleen maar gewerkt met high-end Eco vriendelijke producten. In onze salons geloven we namelijk dat je alleen het beste in jouw haar (of krullen) naar boven kunt halen wanneer je kiest voor de meest optimale haarverzorging zonder zooi. Bij Eco vriendelijke kapper PureLou vind je daarom enkel en alleen producten die vrij zijn van schadelijk ingrediënten en stoffen. Voor een goede Eco kapper in de buurt van Eindhoven boek je een afspraak bij PureLou. Bezoek de website voor meer info of het boeken van een afspraak.

Goede krullenkapper in de buurt van Eindhoven

Ben jij aan het zoeken naar een goede en leuke krullenkapper vlakbij Eindhoven die het liefst ook te werk gaat vanuit een Eco vriendelijke kijk op haar? In dat geval is krullenkapper PureLou in de buurt van Eindhoven dé perfecte kapper voor jou! PureLou streeft aan de hand van een Eco vriendelijke aanpak naar gezonde en bewuste verzorging en styling van (krullend) haar. Ongeacht of jij uit bent op de perfecte krul of het creëren of behouden van een natuurlijke, gezonde glans is PureLou gegarandeerd een match! Eco krullenkapper PureLou in de omgeving Eindhoven vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Weet jij al bij welke salon jij jouw afspraak boekt?

Leuke Eco kapper voor krullen omgeving Eindhoven

Ben jij al enige tijd op zoek naar een kwalitatieve kapper voor krullen met een Eco vriendelijke aanpak in de omgeving van Eindhoven? Boek in dat geval een afspraak bij PureLou! PureLou een leuke en ervaren Eco kapper voor krullen of andere haartypen in de buurt van Eindhoven met salons in Den Bosch, Tilburg en Breda. Boek jouw afspraak bij de gewenste salon heel snel en eenvoudig via de website.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan