Kapper Etten-Leur

Kapper Etten-Leur

Voor een kwalitatieve kapper in de omgeving van Etten-Leur ben je bij salon PureLou aan het juiste adres. PureLou is een kapper gespecialiseerd in high-end Eco-producten gelegen in de buurt van Etten-Leur voor de beste en meest optimale verzorging van jouw haar. Met vestigingen in Breda, Den Bosch en Tilburg breng je vanuit Etten-Leur super makkelijk een bezoek aan deze gezellige Eco-expert. Naast de expertise van PureLou op het gebied van Eco, staat de salon ook bekend om haar expertise in krullen. Breng voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak een bezoek aan de website.

Gezellige krullenkapper omgeving Etten-Leur

Aan het rondkijken voor een krullenkapper vlakbij Etten-Leur? Stop dan met zoeken, want in dat geval is PureLou gegarandeerd dé krullenkapper vlakbij Etten-Leur waar je naar op zoek bent! PureLou is een krullenkapper met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Je boekt bij PureLou bovendien heel eenvoudig een afspraak via de website. Wanneer je op zoek bent naar een krullenkapper in de omgeving van Etten-Leur en daarnaast voorkeur hebt voor het gebruik van Eco vriendelijke producten die vrij zijn van schadelijke stoffen, is dit gegarandeerd jouw nieuwe favoriete salon. Goed om te weten: alle producten die bij PureLou gebruikt worden of verkrijgbaar zijn, zijn 100% Eco vriendelijk en daarmee dus 100% lief voor jouw haar én de wereld om jou heen.

Eco vriendelijke kapper voor krullen vlakbij Etten-Leur

Heb jij een prachtige bos met krullen of ben je in het bijzonder op zoek naar een Eco vriendelijke kapper in de omgeving van Etten-Leur? Boek dan een afspraak bij Eco vriendelijke kapper voor krullen PureLou bij Etten-Leur. PureLou heeft een prachtige vestiging met conceptstore in Breda en daarnaast nog twee mooie salons in Tilburg en Den Bosch. Kortom: wanneer je een kapper voor krullen (of andere haartypen) zoekt met een natuurlijke kijk op haar is dit gegarandeerd jouw nieuwe favoriet!

Nicolai Kuprych

In een woord, de beste kapper van Tilburg, lieve jonge dames en top service!

24-02-2023

Gisela Scheutjens

Ondanks probleem met te laat zijn file van 1uur toch alles gedaan

31-01-2023

Astrid Bakker

Super service. Klantvriendelijk en ik ben goed geknipt.

31-01-2023

Elise Geenen

Fantastisch wat een ervaring. In tijd/aandacht/ behandeling/info heerlijk voor jou en je krullen! Speciale technieken en GROENE (geen chemicalien) materialen...een dikke aanrader!!

14-01-2023

Anita van Lierop

Superfijne salon voor mijn krullen. Er werd de tijd genomen om naar een goede kleur te zoeken voor mijn grijswordende haar. Superblij mee!

17-12-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan