Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Etten-Leur

Kapper Etten-Leur

Voor een kwalitatieve kapper in de omgeving van Etten-Leur ben je bij salon PureLou aan het juiste adres. PureLou is een kapper gespecialiseerd in high-end Eco-producten gelegen in de buurt van Etten-Leur voor de beste en meest optimale verzorging van jouw haar. Met vestigingen in Breda, Den Bosch en Tilburg breng je vanuit Etten-Leur super makkelijk een bezoek aan deze gezellige Eco-expert. Naast de expertise van PureLou op het gebied van Eco, staat de salon ook bekend om haar expertise in krullen. Breng voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak een bezoek aan de website.

Gezellige krullenkapper omgeving Etten-Leur

Aan het rondkijken voor een krullenkapper vlakbij Etten-Leur? Stop dan met zoeken, want in dat geval is PureLou gegarandeerd dé krullenkapper vlakbij Etten-Leur waar je naar op zoek bent! PureLou is een krullenkapper met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Je boekt bij PureLou bovendien heel eenvoudig een afspraak via de website. Wanneer je op zoek bent naar een krullenkapper in de omgeving van Etten-Leur en daarnaast voorkeur hebt voor het gebruik van Eco vriendelijke producten die vrij zijn van schadelijke stoffen, is dit gegarandeerd jouw nieuwe favoriete salon. Goed om te weten: alle producten die bij PureLou gebruikt worden of verkrijgbaar zijn, zijn 100% Eco vriendelijk en daarmee dus 100% lief voor jouw haar én de wereld om jou heen.

Eco vriendelijke kapper voor krullen vlakbij Etten-Leur

Heb jij een prachtige bos met krullen of ben je in het bijzonder op zoek naar een Eco vriendelijke kapper in de omgeving van Etten-Leur? Boek dan een afspraak bij Eco vriendelijke kapper voor krullen PureLou bij Etten-Leur. PureLou heeft een prachtige vestiging met conceptstore in Breda en daarnaast nog twee mooie salons in Tilburg en Den Bosch. Kortom: wanneer je een kapper voor krullen (of andere haartypen) zoekt met een natuurlijke kijk op haar is dit gegarandeerd jouw nieuwe favoriet!

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan