Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Hedel

Kapper Hedel

Voor een goede en gezellige kapper vlakbij Hedel is haarsalon PureLou zeker een aanrader! PureLou is een kapper die te werk gaat vanuit een volledig natuurlijke kijk op (krullend) haar met vestigingen in de buurt van Hedel. Je vindt de vestigingen van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. Als expert op het gebied van krullen en een Eco vriendelijke aanpak wat betreft haarverzorging en styling zijn de producten die PureLou gebruikt zowel lief voor jouw haar als voor de planeet. Het mooie van Eco vriendelijke of Eco-gecertificeerde producten is namelijk dat de producten volledig vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarom vind je in de salons van PureLou alleen maar Eco producten. Bekijk de website van kapper PureLou in de buurt van Hedel voor informatie of boek meteen jouw afspraak.

Gezellige krullenkapper omgeving Hedel

Heb jij krullen en zou je graag een keertje naar een krullenkapper gaan in de omgeving van Hedel? Overweeg dan eens om een kijkje te nemen bij salon en krul-expert PureLou. PureLou is een krullenkapper gelegen in de buurt van Hedel waar salon-experts (krullend) haar verzorgen en behandelen vanuit een natuurlijke kijk. Bij PureLou geloven we dat de perfect krul alleen gecreëerd kan worden door middel van de meest optimale verzorging van jouw haar, namelijk volledig Eco. Je vindt de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda.

Eco kapper en expert in krullen vlakbij Hedel

Ben jij op zoek naar een Eco kapper die daarnaast ook gespecialiseerd is in krullen en in de omgeving van Hedel te vinden is? Breng dan een bezoek aan een van de salons van Eco kapper en krul-expert PureLou. PureLou is een kapper die uitsluitend werkt met Eco vriendelijke producten en daarnaast al jarenlang ervaring heeft in de optimale behandeling, verzorging en styling van krullen.

Joke Engel

Een zaak met passie voor krullen 👍🏻

16-11-2023

Linde Schuit

28-10-2023

Sabine Koch

21-10-2023

Jose vd Broek

Mijn krullen vallen natuurlijk en geen pluizend haar meer na bezoek aan Purelou. Het gebruik van hun producten is n enorme boost voor mijn haren. Ik wil niet anders meer! Personeel erg vriendelijk en deskundig. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed

11-10-2023

Annemarije de Jong

Ik ben heel erg tevreden over PureLou Tilburg. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Ik ben ook heel happy met de haarproducten die gebruikt en aangeraden worden. Ik ga nooit meer naar een andere kapper. Mijn haar is er zo erg op vooruit gegaan. Ik wil nooit meer anders.

08-10-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan