Kapper Hedel

Kapper Hedel

Voor een goede en gezellige kapper vlakbij Hedel is haarsalon PureLou zeker een aanrader! PureLou is een kapper die te werk gaat vanuit een volledig natuurlijke kijk op (krullend) haar met vestigingen in de buurt van Hedel. Je vindt de vestigingen van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda. Als expert op het gebied van krullen en een Eco vriendelijke aanpak wat betreft haarverzorging en styling zijn de producten die PureLou gebruikt zowel lief voor jouw haar als voor de planeet. Het mooie van Eco vriendelijke of Eco-gecertificeerde producten is namelijk dat de producten volledig vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarom vind je in de salons van PureLou alleen maar Eco producten. Bekijk de website van kapper PureLou in de buurt van Hedel voor informatie of boek meteen jouw afspraak.

Gezellige krullenkapper omgeving Hedel

Heb jij krullen en zou je graag een keertje naar een krullenkapper gaan in de omgeving van Hedel? Overweeg dan eens om een kijkje te nemen bij salon en krul-expert PureLou. PureLou is een krullenkapper gelegen in de buurt van Hedel waar salon-experts (krullend) haar verzorgen en behandelen vanuit een natuurlijke kijk. Bij PureLou geloven we dat de perfect krul alleen gecreëerd kan worden door middel van de meest optimale verzorging van jouw haar, namelijk volledig Eco. Je vindt de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg en Breda.

Eco kapper en expert in krullen vlakbij Hedel

Ben jij op zoek naar een Eco kapper die daarnaast ook gespecialiseerd is in krullen en in de omgeving van Hedel te vinden is? Breng dan een bezoek aan een van de salons van Eco kapper en krul-expert PureLou. PureLou is een kapper die uitsluitend werkt met Eco vriendelijke producten en daarnaast al jarenlang ervaring heeft in de optimale behandeling, verzorging en styling van krullen.

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

Steffie Verhoeven

04-05-2023

Reem Younan

15-04-2023

Afra Kortram

Superkappers voor mijn krulhaar. Kennis van zaken, vriendelijk.

17-03-2023

Eva Drijvers

Een hele kundige krullen kapper die goed naar je luistert en tips en adviezen geeft. Erg fijn! Ik leer elke keer weer wat nieuws daar over hoe ik met mijn krullen om moet gaan om er het beste uit te kunnen halen.

12-03-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan