Word jij onderdeel van het PureLou-team? Bekijk onze vacatures!

Kapper Heesch

Kapper Heesch

Voor een erkende, kwalitatieve en gezellige kapper in de omgeving Heesch breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper vlakbij Heesch die te werk gaat vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. De salons van PureLou vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Als kapper met jarenlange expertise in Eco behandelingen en producten is PureLou dé salon voor iedereen die het voor heeft met zijn of haar haar. Bij PureLou geloven we namelijk dat wanneer je het beste in jouw haar naar boven wil halen en/of bewust om wil gaan met het milieu – een Eco vriendelijke aanpak dé manier is. Wanneer kiest voor PureLou kies je dus ook voor eerlijk en groen. Voor een ervaren Eco kapper vlakbij Heesch kom je naar PureLou!

Erkende krullenkapper vlakbij Heesch

Ben jij op zoek naar dé perfecte krullenkapper in de buurt van Heesch? Boek dan direct jouw afspraak bij PureLou! PureLou is een Eco vriendelijke krullenkapper. Wanneer je naar PureLou gaat kun je er dus altijd van op aan dat het beste in jouw krul of haar naar boven wordt gehaald. In de mooie salons van PureLou wordt gewerkt vanuit een bewuste en natuurlijke kijk op (krullend) haar.  De experts in de salon leren jou met veel plezier hoe je jouw haar optimaal verzorgt én styled met producten die helemaal vrij zijn van chemische of schadelijke stoffen. Voor de gezelligste erkende krullenkapper in de buurt van Heesch boek je een afspraak bij PureLou.

Leuke Eco kapper voor krullen en ander haar omgeving Heesch

Heb jij een prachtige bos met krullen en ben je op zoek naar een kapper vlakbij Heesch met expertise in krullen? Of een ander haartype, woon je in de buurt van Heesch en wil jij het liefst overstappen naar een Eco kapper? Dan is het boeken van een afspraak bij PureLou echt een aanrader! Ga naar de website voor het boeken van een afspraak bij jouw gewenste PureLou salon.

Marzia Luparello

22-08-2023

Eveline

Superfijne kapsalon. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Mijn zoontje van 3 heeft weer een mooi opgefrist kapsel en kwam blij uit de stoel. Hij heeft zich goed op zijn gemak gevoeld. Dank Shanaira!

04-08-2023

Marjan Van Malsen

Wat een top kapper. Ik heb lang gezocht naar de juiste kapper, maar die heb ik nu gevonden in Sharon. Mijn krullen zijn weer terug. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze luisteren naar wat je wil en geven advies over de mogelijkheden. Goede sfeer en persoonlijke aandacht. Dank jullie wel team Purelou! 🤗

01-07-2023

Chantal van Esch

Eindelijk iemand die goed met mijn krullen om kan gaan. Mooi salons, Lief personeel.

21-06-2023

Rhiannon De Vries

Super vriendelijke mensen die absoluut weten wat ze doen. Ze hebben mijn krullen weer helemaal tot leven gebracht dus ik ben zeer tevreden!

19-05-2023

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan