Kapper Heesch

Kapper Heesch

Voor een erkende, kwalitatieve en gezellige kapper in de omgeving Heesch breng je een bezoek aan PureLou. PureLou is een kapper vlakbij Heesch die te werk gaat vanuit een natuurlijke kijk op haar en krullen. De salons van PureLou vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Als kapper met jarenlange expertise in Eco behandelingen en producten is PureLou dé salon voor iedereen die het voor heeft met zijn of haar haar. Bij PureLou geloven we namelijk dat wanneer je het beste in jouw haar naar boven wil halen en/of bewust om wil gaan met het milieu – een Eco vriendelijke aanpak dé manier is. Wanneer kiest voor PureLou kies je dus ook voor eerlijk en groen. Voor een ervaren Eco kapper vlakbij Heesch kom je naar PureLou!

Erkende krullenkapper vlakbij Heesch

Ben jij op zoek naar dé perfecte krullenkapper in de buurt van Heesch? Boek dan direct jouw afspraak bij PureLou! PureLou is een Eco vriendelijke krullenkapper. Wanneer je naar PureLou gaat kun je er dus altijd van op aan dat het beste in jouw krul of haar naar boven wordt gehaald. In de mooie salons van PureLou wordt gewerkt vanuit een bewuste en natuurlijke kijk op (krullend) haar.  De experts in de salon leren jou met veel plezier hoe je jouw haar optimaal verzorgt én styled met producten die helemaal vrij zijn van chemische of schadelijke stoffen. Voor de gezelligste erkende krullenkapper in de buurt van Heesch boek je een afspraak bij PureLou.

Leuke Eco kapper voor krullen en ander haar omgeving Heesch

Heb jij een prachtige bos met krullen en ben je op zoek naar een kapper vlakbij Heesch met expertise in krullen? Of een ander haartype, woon je in de buurt van Heesch en wil jij het liefst overstappen naar een Eco kapper? Dan is het boeken van een afspraak bij PureLou echt een aanrader! Ga naar de website voor het boeken van een afspraak bij jouw gewenste PureLou salon.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan