Kapper Helmond

Kapper Helmond

Voor een kwalitatieve én leuke kapper in de buurt van Helmond zit je bij PureLou goed. PureLou is namelijk een erkende expert in high-end Eco vriendelijke producten met vestigingen in de omgeving van Helmond. Misschien heb jij al een tijdje het gevoel dat je jouw haar graag op een andere manier wil verzorgen en laten behandelen op een zo bewust en gezond mogelijke manier? Juist dan is PureLou ongetwijfeld dé kapper in de buurt van Helmond voor jou! De mooie en gezellige salons van PureLou vind je in Den Bosch, Tilburg en Breda. Je boekt jouw afspraak bij een salon naar keuze heel eenvoudig via de website. Bovendien is PureLou niet alleen een Eco kapper, maar ook gespecialiseerd in krullen.

Beste krullenkapper in de buurt van Helmond

Heb jij een prachtige bos met krullen en ben je al een tijdje aan het rondkijken naar een geschikte krullenkapper in de omgeving van Helmond? In dat geval zou PureLou zo maar eens jouw nieuwe krullenkapper kunnen zijn in de buurt van Helmond! Bovendien wordt er in de salons van PureLou alleen maar gewerkt met haarproducten die 100% Eco vriendelijk zijn en dus helemaal vrij zijn van schadelijke stoffen. Zo weet je zeker dat er in de salons van PureLou enkel en alleen haarproducten voor verzorging en styling worden gebruikt waar zowel jij als jouw haar blij van worden. Een afspraak maken doe je heel makkelijk en snel via de website. Of je de overstap wil maken naar een krullenkapper of Eco expert, bij PureLou vlakbij Helmond zit je gegarandeerd goed!

Eco kapper voor krullen en andere haartypen vlakbij Helmond

Heb jij krullen en ben je op zoek naar een Eco kapper in de buurt van Helmond? Boek dan eens een keertje een afspraak bij een van de salons van PureLou in Den Bosch, Tilburg of Breda. Ook wanneer je een ander haartype hebt, ben je bij PureLou natuurlijk van harte welkom. PureLou is dé kapper voor iedereen die van Eco (krullen) haarverzorging houdt en vlakbij Helmond woont.

Willemijn van esch

♡♡♡

04-10-2022

Isabelle Brands

Door een lieve meid geholpen die de tijd nam en goed meedacht. De hoofdmassage was heerlijk en mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Oh en nog een pluspunt: je krijgt niet alleen een koekje bij koffie en thee, maar ook als je water bestelt :)

29-09-2022

Familie van de Wal

Ontvangst precies op tijd in een mooie ruime moderne salon. Kapsters die hun vak verstaan. Uitgebreide wassing van je haar. Duidelijke uitleg. Knippen. Drogen stylen. Overal wordt de tijd voor genomen. Extreem tevreden!

13-09-2022

Michelle Ivak

Fijne krullenkapper!

02-09-2022

Marret Dundas-Visser

Fijne salon, jonge kapsters die meedenken.

16-08-2022

image-description
Contact

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in!

"*" geeft vereiste velden aan